Bohsan malam ini ?? Aku ada cadangan

by - Mac 26, 2011

Malam ni ada Earth Hour kan ? Aku rasa banyak shopping complex akan sambut gak ni .. tapi lepas tu tak tau nak buat apa kan ? Haaa… aku ada cadangan ..

imageAku baru layan semalam dengan Ujang9897 ( tak ingat lak link blog dia apa ) .. Battle Los Angeles … Bukan aku berdua je la ngan dia.. kang ada pulak ingat aku gay.. Dia ngan tunang dia , YanaMIB dan aku bersama wife aku .. Member aku pon ada , Ady Hazman .. Dia yang uruskan segalanya.. hehehe.. Thanks bro … Ujang belanja aku semalam tuuu.. Cekedis dan air coke.. ok la kan ? Hahaha… Tqqqq..

Berbalik pada cerita tu … Bagi aku , cerita ni mmg best selepas INDEPENDENCE DAY … tolak tepi STAR WARS la.. tu mmg best gile..Berapa bintang ? Aku kasi 4 bintang sebab mampu buat aku tak ngantuk dan tak berkelip tengok aksi mereka …

image

Apa pon , jika boring malam ni , mmg sesuai g layan movie ni .. cadangan bagi mereka yang menghabiskan sisa malam ini la…

You May Also Like

17 comments

  1. nak mo nak mo..mlm ni nak layan sentimental pasang lilin daaa ahaahahaha..

    BalasPadam
  2. btol! mlmm nie rehat blogging okeh abg ben, jgn wat game lak..huhu

    BalasPadam
  3. cadangan hebat!mmg nk tgk cite nie.tp terlupa.dh teringat balik.hehe :D

    BalasPadam
  4. YEKER???sape je yang berlakon???

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..
    Aikkk tenet dah ok ke en ben?

    BalasPadam
  6. tahun lepas ada sambut.. tahun ni sahut lagi..heheheh

    BalasPadam
  7. http://missnadianasir.blogspot.com/2011/03/yang-terakhir-mungkin.html

    abg ben saye ade soalan nak tnye..hihi kalo rajin bace lah kt entry saye yg nie!thnx abg ben

    p/s :sebenrnye malu nak tye,tu luah kt entry jerr :)
    selamat menjawap soaln saye yang cepumas tuh ngeh3

    BalasPadam
  8. cadang yg hebat...
    ada masa akan d saksikan cerita ini

    BalasPadam
  9. sy dh tgok bro ben.. srius mmg best!

    BalasPadam
  10. slmt menyokong earth hour ye bro dan semua!!!tak sabar nak pasang lilin sambil lepak merenung bintang...jom nyanyi twinkle..twinkle...little star yehaaa!

    BalasPadam
  11. disebabkan bro Ben kata best, esok gak saya layan movie ni. huhu

    BalasPadam
  12. cite ni mmg best...sy tgk cite ni time bersama dgn si dia..
    tu last movie sy tgk gn dia...byk knangan...

    :)

    BalasPadam
  13. Derm...takda lg back link..hahahahahaha, yana kata ujang tak back link takpa...tp dia nk..hahahahahaha, dua2 nak back link..hihi

    BalasPadam
  14. saya menyambut earth hour seorang diri...hehe..

    BalasPadam
  15. hahaha...Abang Ben lupakan aje link blog Ujang tu.
    Ujang dah pemes pun!tak payah backlink pun takpe..... hehehe

    BalasPadam
  16. as salam..
    hoho..belum tengok lagi

    =_="

    tapi dah ada yang pirate punya. ramai yang beli pula tu

    @_@"

    BalasPadam
  17. jgn layan ujang~layan kak yana takpe..hehe
    4 bintang tuk cerita ni?ok blh g tgk ni!^^

    BalasPadam