Mental weh !

by - Mac 29, 2011

DSC_0131 Dok tunggu UJANG ( cam biasa .. tiada backlink )

DSC_0139

Akhirnya sampai ... Ujang dan YANAMIB ( tunang tersayang )

DSC_0141 Maria  sedang melayan 'gilanya' ...

You May Also Like

27 comments

  1. urggh. dengki. dengki. nak joinnnnnnn. T_T

    BalasPadam
  2. Sekali lagi ujang tinggalkan aku....huh

    BalasPadam
  3. bila nak kumpulkan blogger2 kecil seperti kami..huhuhu

    BalasPadam
  4. WaH!~ JMPe c BuJeNG Tua DaN TuNanG BeLiau Tu... HuHu!~

    BalasPadam
  5. Waaaaa... Meriahnye..
    Jang ooo jang..

    BalasPadam
  6. ooo,baru kenal maria ni..hurm..femes nya..hehe

    BalasPadam
  7. sangat dengki nih!! wah! jeles jugak nie... walaweyh! nk ikooot!!

    BalasPadam
  8. as salam..
    haha~
    UJANG pegi mecd ke apa lama sangat.
    ekeke~

    BalasPadam
  9. x sbr nk tgk video klo ad!! wiii

    BalasPadam
  10. YANG NI PALING JELES.DAN JELES DAN JELES LAGI :D

    BalasPadam
  11. ewmm2.... agak2nye.. tentang ape la pulak vlog 1tube.my kalini ek.. pasal fesen tudung kew?? heehee

    BalasPadam
  12. ada style ler bro ben sama netbook tue..

    BalasPadam
  13. ehem... N3 bergambar nampak!!!... ayat...gambar...ayat...gambar...

    BalasPadam
  14. Salam Ben.
    Aduhhh tak tahan ... betul2 tak tahan tgk ni .. bila nak turun sini, belah utara ni? Kasik saya lak interview .. hehehee... :) dah lama tak buat kerja cam pengacara majlis ni .. hehehee

    BalasPadam
  15. dekat ni..
    dulu selalu lepak sini..
    alahai...kenapa tak buat time sy lepak sini...haiisshh

    BalasPadam
  16. aduhhhhhhh jelesssssssssssss. apekah pula kali ini?

    BalasPadam
  17. nampak macam happening je.. best2

    BalasPadam
  18. lawak betul bile ben ckp xde backlink untuk ujang..haha..

    kesian beliau, tapi pic kedua ben bg jugak kan..hehe :)

    BalasPadam