Kenal empunya gambar ni ???

by - Mac 31, 2011

 

image

Sekali tengok tau dah kan ??? Sebenarnya apa yang korang kenal ? Baju putih ? Gaya posing ? atau muka hensem tu ?? Hehehe.. tak kisah laa ..

Ada tanya aku .. Kenapa aku tak tukar gambar ni dalam FACEBOOK ? Ni kan gambar 2 tahun lepas ? Kan dah berubah bentuk muka tu ?? Hehehe.. tu yang silap tu .. Kalau korang masuk blog aku , ada tak jumpa gambar ni ? Takde dah kan ? Kenapa dalam Facebook aku masih ada gambar ni ?

TRADEMARK ! Sekali tengok dah tau , itu BEN ASHAARI ! Bukan sbb muka 2 tahun lepas tapi gaya dan baju tu .. Mmg dah sinonim dengan BEN ASHAARI DOT COM ! Betul tak ??

Jangan fikir aku nak tayang muka 2 tahun lepas .. Kalau aku nak tayang muka 2 tahun lepas , tak la aku buat video , letak pic aku setiap kali aku shooting ... Aku sorok ke muka aku ? tidak kan ? Haa.. aku tunjuk gak walaupun uban dah tumbuh .. cuma gambar tu cam satu brand pada blog aku tu haa .. Cam Ayam brand gitu haa.. hahaha..

Jadi , tak perlu persoalkan gambar aku tu nak tarik trafik atau peminat .. Takde maknanya .. aku boleh ubah bila bila je cuma ada yang suruh letak balik sebab kelihatan janggal bila masuk facebook tanpa lihat gambar tu .. Aku tak kata yer .. diorg yang kata !

You May Also Like

44 comments

  1. haaa..gambar ni pon ada tertepek kat blog saya..hehehe....comey gambar ni..:p

    BalasPadam
  2. oH!~ iTu aBG BeN aSHaaRi La!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  3. abg ben..bile nk lwat blog sy ..uhuk3..

    adasyuhaida.blogspot.com

    BalasPadam
  4. suwit lah gambar tu. mcm ahli kump. nasyid pun ade gak abg beng. hihi

    larikkkkk~

    BalasPadam
  5. gaya ala2 seorang korporat.. ^^

    BalasPadam
  6. gmbr 2 thn lepas pun ok ape..xksh la.. ensem gtu..hehee

    BalasPadam
  7. betul ben..gambar kawen ben tu mmg ada aura...jgn tukar2 lah..biar je.hihi

    BalasPadam
  8. hansem kot gmbar ni. ;) abg ben, cmne nk ade kat bloglist abg? ngeee~

    BalasPadam
  9. salam

    setuju tu abg ben....


    tak boleh kalau gambar ni tak ada.

    renungan mata tu y tajam memukau..haha

    BalasPadam
  10. ABANG BENG KEBABOM SANGAT SEGAK PAKAI SATU SET PUTIH MACAM TU.DAH MACAM PENGANTIN BARU.:D

    BalasPadam
  11. macam baju chef mse pertama kali tengom =,=

    BalasPadam
  12. putih itu suci! hmhmhm bole jadi model pakaian...haha

    BalasPadam
  13. hehehe..petang tadi pun saya baru tau ni gambar masa kawen...^_^

    BalasPadam
  14. hamboii abang bengggggg bengg boomm! kemain yer perli! abang benggg patut bangga tau atas apa yang yuyu dapat walaupun sikit sikit dari abang bengg! ni la hasil dari abang benggg bengg boom didik saye ^^

    BalasPadam
  15. Bro ben kan hensem! Hehehehe.
    Jemput bace entry baru ^^
    -http://k-fhatyah.blogspot.com/2011/03/tyah-budak-baru-belajar.html

    BalasPadam
  16. mula2 ita kenal abg ben kat blog CMG tau... ita x kenal lagi siap ben ashaari, gambo nilah yg ada masa tu, dlm hati dah terlintas... oh, dia ni chef jugak rupanya... har...har...har...

    BalasPadam
  17. ecececeh abg beng. ok lah gituew. itukan identiti abg beng kan kan kan? jgn diubah sampai bila2 pun. maintain muda gitu.

    macam bos besar lah abg ben. cap ayam? nehi nehi nehi abg ben.

    identiti tu jgn di ubah tau. :)

    BalasPadam
  18. Betul tuu betull!! gambar boleh kata sebagai trademark! mcm Logo KFC lmbang Colonel. hehe agak2 kalau tukar gmbar ayam pakai vest, gerenti org tertanya2.. tu restoran apew? HAHAHAHA XD ..

    BalasPadam
  19. haha saye baru kenal Ben Ashaari ni sebab sy blogger baru..so tak tau beza.. ni gamba 2 taun lepas ke sama je ^^

    BalasPadam
  20. gmbr ni tak pernah pun wujud dalam senarai follower sy T____T

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. btol3! lao xde pic abg ben nie lam blog mcm makan nasik xde lauk lar~hehe^^

    http://izatulqisteena.blogspot.com/2011/03/jom-join-bloglist-blogger-baru.html

    BalasPadam
  23. baju chef! wakakaka... tapi kn, benda ni dah jadu trademark...tgk gambar pun dah tau.

    oh ni inche ben... hee..

    BalasPadam
  24. steady laa abg ben!haha

    BalasPadam
  25. aah..gamba nih tgh separuh dr bawah je p0n da tau BEN ASHAARI..hehehe~

    BalasPadam
  26. tak salah pon.. *abang jijib pon soh tepek gambar dia masa muda2 jugek..

    *nama manja PM... ahaks

    BalasPadam
  27. btol3..xpayah la tkr2 gambar...gmbar tu pon okey dah...hee^^

    BalasPadam
  28. btol3..xpayah la tkr2 gambar...gmbar tu pon okey dah...hee^^

    BalasPadam
  29. ayu ske pic ni..abg ben ensem lah....

    BalasPadam
  30. uiyo,kurus seh gambo bang ben ni


    http://mytempat.blogspot.com/2011/03/ngidam-mcdonalds-big-breakfast.html

    BalasPadam
  31. trademark ye...mesti ada kenangan gmbar ni kan...ada gaya masterjie :)

    BalasPadam
  32. haha..jgn ade yg xleh tdow tgok gambar abg ben ni udah ler..kih5..
    sje nk bg cik abe ben ni kembang ;P

    BalasPadam
  33. wah..trademark yang menarik!!..hehe...
    saya pown ada trademark jgkknak tahu???
    siggah blog oke =)

    BalasPadam
  34. Salam Ben.
    Time pertama kali kulihat gambarmu ini, mati2 ku ingat dirimu adalah seorang chef .. serius. Chef buat blog .. lagi2 bila nampak entri atas - yang sebenarnya entri MG. Lalu dirimu tanpa segan silu, ku ambik link dan masukkan dalam bloglist - belum lagi menjadi follower.

    Sehari ke sehari, rupanya ku telah tertipu oleh gambarmu itu. Kau bukan CHEF yang kudambakan ... ku ingat boleh belajar cara memasak darimu ... tapi rupanya dikau mengajakku untuk masuk gym dan berblog. Ohh tidak ... aku tersasul dalam pencarianku.

    Namun, tidak berhenti di situ ... aku tetiba menjadi follower blogmu .. itupun setelah dikau menjadi follower blogku - bongkaknya aku!

    Tapi dan kini, bukan kerana baju putihmu, bukan kerana wajah penuh karisma, tetapi kerana penulisanmu yang menyentap jiwa. Banyak benar yang menusuk kalbu seperti ada bisikan di telinga lalu terus ke hati.

    Sebab dengan kerana itu .. aku terus berblog sehingga kini, dan di satu sudut sepi ... aku menjadi pesaing tanpa disedari. :)

    Hehehe... ok Ben .. blah dulu.

    BalasPadam
  35. Baju masa kawen ye ben? he3....

    BalasPadam
  36. siyes memula tgk mcm baju chef..ekeke..masa tu tetiba mcm pernah nampak encik ben kat majalah masakan..ngee

    BalasPadam
  37. as salam..
    haha~ =teringat kat gambar
    'selamat harijadi sayangku' dalam kotak gear box dalam kete encik~
    haha~

    =p

    BalasPadam
  38. Betul tuh! Gambar tuh dah jadik satu brand. Lama-lama boleh lah stylise-kan gambar tuh... macam KFC.

    BalasPadam
  39. nampak mcm tauke KFC lak abg ben nie..

    tapi nak jadi macam abg ben la..
    ajar amin ye :P

    BalasPadam
  40. mahu xnye...

    muka ini la yang buat mu xlayak masuk majalah Pa&Ma he...23x

    nampak bujang gitew


    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam
  41. ok lah tu abg ben orang dah kenal kan...buat apa nak tukar2..kan?abg ben bila nk jadi follower saya nie...teringin gak abg singgah blog saya,,,dulu masa mula berblog dulu abg ben ader singgah dalam segmen gay lelaki tulen ... tunggu gak bila abg ben nak jd follower saya heheh...

    malu pulak bunyi mcam paksa lak....kalu ader kesudian kat hati abg ben....jd follower saya dah berbesar hati idola lah katakan...

    BalasPadam