Cik Epal gegar 1TUBE.My lagi ??

by - Mac 30, 2011

 

DSC_0271

Tu diaa... Cik Epal dok mencari idea untuk vlog hari ini .. Sila ignorekan lelaki di belakang itu ..

DSC_0264

Yang kat bawah ni .. haaa.. model popular .. kenal tak ?? hehe.. aku terhilang lak link blog dia.. ada tadi dia bagi .. tapi tertutup lak lepas dia pergi.. CALISTA nama dia .. ehem.. dan blognya http://www.petitemodel87.blogspot.com

DSC_0256Tu je la projek ari ni.. Esok ? Meeting ngan Heliza Helmi lak.. Menurut Fil , ramai lagi artis akan terlibat dalam pembikinan video 1tube.my ni ... Nak tau sapa ? Tu kena rajin gegar web 1tube.my la yer ... 

You May Also Like

16 comments

  1. pehhh! jeless arrr abang bengg bengg bommmm!!! T_T

    BalasPadam
  2. KENAPA SEMUA ENTRY ABANG BENG KEBABOM MENIMBULKAN RASA JELES YANG MEBUAK2 ? HAHA.LIKE3

    BalasPadam
  3. bila lak nak ajak saya dgn 1tube? huhu

    BalasPadam
  4. METING DGN HELIZA HELMI...!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  5. kirimkan salam saya pada heliza..haha!! ^^

    BalasPadam
  6. abg ben brjaya menimbulkan kejelesan bnyk pihak ni..heee

    BalasPadam
  7. Sbb Abg Beng daa BOOmmmMM laaa!! hahahaha XD HEBAT@ dah maju bertapak3 daah niew.. ^_^

    http://biru-malam.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. bila tengok muka en.ben ni terasa amat familiar.. tp x perasan iras sape..

    pas 2-3x tgk gambar di atas dgn model tu baru teringat,muka en.ben ni ada iras2 dengan cikgu sek rendah saya dulu..huhuhu...

    BalasPadam
  9. turn saya bila lak?hehehe :P

    abg ben,jom baca
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/jangan-kenakan-orang-bila-april-fool.html

    BalasPadam
  10. Yang gambar bawah sekali n orang sebelah kanan yang berbaju putih tu pon boleh jadi model.
    Golongan Pemuda Kini?
    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

    BalasPadam
  11. as salam..
    haha~ ujang..capslock tu!~
    laju je bila da sebuu pasal ija. haha~ sok2 mesti nak join tu. haha~

    wah! tak sabar menuggu jelajah vlog macam ni~
    sukaa~

    =)


    eh? muka encik ben yang dari sudut ni dengan pencahayanaan tu..macam dato' arif! haha~
    post mortem

    =_="

    maaf~ gurau je.huuu..

    BalasPadam
  12. gud2.....beshnya......

    http://bidadarikayangan90.blogspot.com

    BalasPadam
  13. mak aii

    calista tu ke yang petite

    atau orang kat sebelah tu

    yang begon??

    BalasPadam
  14. hellehhh kalau saye jadi artis tu..mesti lagi meletop dan glemer wooooo..hahahaha

    BalasPadam
  15. wahh...sebok cam artis lerr..nape ek?? sejak dua menjak ni..asal abg ben tempek picca jer nampak cam YB..alahaiiii

    BalasPadam