Pendedahan BEN ASHAARI mengenai NISA KAY !

by - Mac 25, 2011

DSC_0076

DSC_0044 Aku perasan sesuatu mengenai budak NISA KAY ni sejak bervlog di PUTRAJAYA ari tu ... Semacam je aku tengok gaya dia..tapi aku tak berani nak kata apa apa selagi tak terbukti mengenainya ..

DSC_0017 Aku tak teringat mengenainya langsung tapi hari ini berkumpulnya kitorang di PWTC membuatkan segala pertanyaan aku kembali berputik...

" Takkan kot ??? " .. hati aku berdetik ..

Aku test sekali ..

DSC_0021 Aku test kali ke dua ..

DSC_0041 Dan aku rasa macam betul jeee .. Last last aku cakap kat Mia ( PR 1TUBE.MY) ...

"Mia , Ben rasa la kan ..ada tak kena dengan si Nisa ni la ! " ..

Dia tanya aku napa .. Aku tunjuk bukti pada dia ... Aku suruh Mia tengok si Nisa bila aku halakan lensa kamera pada dia !

Tengok sekarang !!

DSC_0077 Haaaaa.. kan dah kata !! Budak NISA ni tak leh tengok kamera !! Kalau dia tengok sah sah dia terus bergaya !!! Automatik !! Berkali kali aku cuba walaupun aku tak snap gambar dia .. Sekadar halakan kamera terus dia berposing weh !! Aku tak tau weh !! Mmg dia automatik terus buat gitu.. Aku tak rasa dia memain .. Berkali kali , gaya yang sama.. hahaahha.. seolah cam melatah jer !!

Aku tanya dia .. sejak bila dia mula berposing.. dia kata sejak dari darjah 3 atau 4 .. mak aih.. Sekarang ni , adik dia yang kecil pon dah jadi gitu.. pantang tengok kamera !!!! Terus berposing !!

Adoiiii.. hahahaha.. serius weh.. dalam duk berborak pon , si NISA boleh amik gambar dia sendiri guna kamera hp ! Adoiiiii...

You May Also Like

54 comments

  1. hahaha....kelaka la...antu camera ni....gila lensa

    BalasPadam
  2. Pendedahan yang menarik! Hehe...

    BalasPadam
  3. uiKS!~ LaTaH KaMeRa Ke? HeHe!~ PaPe PuN, DieR ManG PaNDaI PoSiNG... (^_____^)V

    BalasPadam
  4. hahaha,,ok what berposing,,ngee,,

    BalasPadam
  5. seorang gadis yang camwhore...ehee..:D

    BalasPadam
  6. wakakakkak... lawak-lawak.., baru perasan yang sume pic pon dy posing... hehehhehe

    BalasPadam
  7. mmg pantang nmpak kameraa nieee... hahaha

    BalasPadam
  8. abg ben.dia memang macam tu.kalau kat rumah pun boleh posing depan webcam dia..hehe

    BalasPadam
  9. pantang betul eh si nisa ni kalau nampa kamera dihalakan kpd dia...hahaha...kalau aku pasti sgn,tp dia brani...respect lar kt nisa..hehe

    BalasPadam
  10. HAHA. kelakar lahh. mmg gilaak kamera. terasa yati sekali. haha

    BalasPadam
  11. whaaa malu makkkk..
    eipp ade sesapa nak ajak photoshoot?? ahakss :P

    BalasPadam
  12. tapi comel..tgk kak nisa pose..dalm gambar

    BalasPadam
  13. spesis sama dgn IR ni.. haha hai geng

    BalasPadam
  14. WAKAAKA! gila lensa pon tade la smpai berani cmtu,

    BalasPadam
  15. hahhaa..kelakar la nisa kay ni...tp comey la dia..huhuu..

    BalasPadam
  16. hahaha nak buat macam mana kan..da suka camera..orang2 yang penah jumpe nisa ni memang tau sangat la perangai die hee^ ^

    BalasPadam
  17. alaaa

    maluuuu nya dakuu

    sebabb

    saya pon
    *rasanyerlah

    ada penyakit camtuu..

    haha

    huhu

    (e___e)#

    BalasPadam
  18. betul2 aku stuju ,mmg takleh tgk kamera hahaha ,nisa2 -_-"

    BalasPadam
  19. hehe.
    lawak lar.
    tak semua org mcm dia.

    BalasPadam
  20. huhuhu. . ok la tu. . ader bakat jadi model. .

    BalasPadam
  21. Bese lwe tu ben. saya pak amik gon sker gbr sendiri..hu3...

    BalasPadam
  22. hahhaa, photogenik ke photogedik?? hehe nisa jgn marah!!

    BalasPadam
  23. Suka berposing? Ahaha.. Lawak la. nasib baik la comel. Kalau tak, menyemak dalam gambar jer..Kekeke~

    BalasPadam
  24. hahahaha :)) ingatkan ape la. nisa kay mmg comey ;)

    BalasPadam
  25. tue tandanya camera suke Cik Nisa...

    BalasPadam
  26. hadoii cik nisa suka menaipp perlu tukar cik nisa suka posing nampaknya

    BalasPadam
  27. perhh.. ini macam orang pun ada ka..
    pelik-pelik manusia sekarang..
    tapi setiap kali pose mesti cantik je.. sbab dah biasa.. lalala~

    BalasPadam
  28. haha cute perangai cam nih

    BalasPadam
  29. aww~ comel jer nisa kay. best camtu, fotogenik jer, mana2 sisi kamera..dia trus pose. cantik.

    BalasPadam
  30. as salam..
    eh! kelebihan berada dihadapan kamera tu, boleh melatih jati diri.
    membina keyakinan ;)
    haha~ suka berposing tu, satu kelebihan.

    BalasPadam
  31. itu baru namanya gigam(gila gambor)..
    rasanya ramai kot mcm ni..
    ahahaha termasukla daku..

    normal utk perempuan tu ben ;p

    BalasPadam
  32. Nisa kalau tak bergaya depan lensa mesti something wrong.sama ada demam ataupon sakit.klau bergaya depan lensa ni biasa la.
    :p

    BalasPadam
  33. bakat fotogenik. hehe. jgn bg dia pegang kamera...

    BalasPadam
  34. hahahaha...

    tak perlu nak kata apa2x..

    ;)

    BalasPadam
  35. bro baru taw ka km tgk dah taw...nisa sesuai bergambor..selalu ja tgk byk photoshoot dya buat dlm blog dya gna kamera dslr tu tp org lain la yg ambik huhu..mmg sesuai ngn gayanya berposing like :)mcm model la terbaik..la nisa

    BalasPadam
  36. comey nisa ni..gaya pun comey..cakap dpn camera pun x kaku..ada bkt jd pngacara..cheewahhhh...x heranla kalo ramai jth tangga tgk cik nisa ni..

    BalasPadam
  37. wahaahha..antu camera kuat posing..okeh tue boleh jd model..kihkihkih

    BalasPadam
  38. hehe . comel . memang ramai yang macam ni terutama perempuan la kan . hehe .

    BalasPadam
  39. haaaaaaaa
    terharunyeeee baca komen-komen semua.. thanks semua..
    thanks abg bennn :D

    BalasPadam
  40. ini penyakit nama dia cameranofobia...

    BalasPadam
  41. Ada ker orang melatah berposing..hahaha

    BalasPadam