Bosan ? Nak sesuatu yang menarik untuk malam ini ?

by - Mac 26, 2011

 

Ini antara koleksi video temubual yang patut korang tonton...

dan ada banyak lagi.. Hanya di 1TUBE.MY

You May Also Like

18 comments

  1. wahhh 1st time tgk x de buffering huhu..

    nisa mmg slamber..relax je nmpak dia..cayala nisa..

    pok beng dah mcm latok ooo..
    ada style lar ;)

    BalasPadam
  2. apsal aku nye vdeo xde pon bro...huhuhu

    BalasPadam
  3. takot je tgk gaya ben lam tu...SERIYES JE! hehehe

    BalasPadam
  4. whaaaaa heheh abang ben dah naikkan video ni duluuu. ehhehe okeh jap lagi nisa nak post :P

    BalasPadam
  5. Salam,saya blogger baru...ini kali petama sya buat blogger. menerut kwn sya cikgu jumadil...blogger awk le tolong sya untk promosikan blogger sya...sya hrap awk le promosikan blogger sya.Insy Allah.

    Terima kasih atas prhatinan awk. hehe mcm buat surat pula...sya xtahu nak cakap ape..maklumlah kali petama....

    Maaf klo terkasar bahasa.

    BalasPadam
  6. Untuk dari segi syarikat media grafik dan kartun tempatan yang popular sekarang adalah syarikat media grafik dan kartun upin dan ipin. apa2 pun perlu guna tempatan tapi perlu penapisan yang lebih efektif pada pihak FINAS.

    BalasPadam
  7. first time dapat tgk ni haaa!! clear n smoot jerkkk!!!

    tp kan kenapa abg ben cam YB jerk lam ni..fuhhh..khelasss!! lain nooo nyerr...segak dan bergyaa...macam YB tuhh!!

    sokong I.TUBE.MY!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  8. macam dato' ben la.. sebijik cam YB huhuhu!! besss2

    BalasPadam
  9. abg ben serius baes..hehe..
    boleh jadi YB.. ;)
    nisa.. gud work.. =)

    BalasPadam
  10. hahahah..dh macm datok dah abg ben ni :)

    BalasPadam
  11. wahh ~
    dah macam dato' dato' lahh bro BEN nie . .
    caya lah ~

    BalasPadam
  12. as salam..
    wah! nisa~
    dah save awal2~
    tapi tak dapat komen kat sini. kekangan masa kerja dan rehat~
    terima kasih encik~~

    BalasPadam