Punca aku malas berblog 2 hari lepas !

by - Mac 28, 2011

image

Grr... charger tertinggal kat opis ... Haih ... terus ilang mood..terus malas... terus nak tutup blog je rasa ... rasa cam nak terjun ke bidang lain ... Hurm.. bidang apa yang sesuai eh ? Mak bidan ok tak ?

You May Also Like

29 comments

  1. hahaha! mana boleh! bidan2 ni keje pak cik mat je..abang ben carik profession lain, ok?

    BalasPadam
  2. alahai...ingat siapa le sampai tertinggal ye..abg ben

    BalasPadam
  3. bhahahaha.. no wonderr ^^

    abang bean sesuai dalam bidang seni tari menari! ^^

    BalasPadam
  4. hahaha.. patutla mcm suram je weekend hehe...

    BalasPadam
  5. hihihihi.... suka~! suka~! tak de la tertinggal segmen abg ben.. hikhikhikhik.. :P

    BalasPadam
  6. hahahahahaha!! baru tertinggal charger dah nak tukar bidang..
    abg ben jangan kami masih memerlukan tips2 berguna dr abg ben.. :)

    mak bidan?? okaylah dr tak ada keje..

    BalasPadam
  7. Beli satu lagi satu charger letak kat rumah.

    jom layari blog aku yg mengandungi info tentang buku dan majalah utk memudahkan korang membuat
    perancangan dan penilaian sblm membeli buku.

    http://orderbookonline.blogspot.com

    BalasPadam
  8. bidan terjun~~wahaha:P

    BalasPadam
  9. haha.patut r sepi je blog ni dari entry,,.

    BalasPadam
  10. tukang urut nak..heheheheh

    BalasPadam
  11. patut la senyap je minggu ni..
    adoi2..
    ini puncanya..

    BalasPadam
  12. ha tu lah cepat ngat nk balik..

    BalasPadam
  13. jd bidan terjun. semua bole abg ben. ^_^

    BalasPadam
  14. adoii,xsangke abg ben ni sgt pndai buat lawak pepagi ni ye,.mak bidan?muehehe,.jangan,nnti org tu tkut nk besalin,.sbb tengok ade mak bidan gagah perkase smbut bby,.hehe

    BalasPadam
  15. hahah apa bidan2...macam perli guaa..jee, kasi putus urat "tegang" kangg..nyesall!!

    BalasPadam
  16. PAK bidan la abg ben.. hahaha.. bole2.. hahaha

    BalasPadam
  17. hahaha patut la ..
    ingat ade dah peminat yg culik

    BalasPadam
  18. patutlh sunyi sepi je blog abg ben..

    BalasPadam
  19. Bidan kucing beranak boleh la ~~

    BalasPadam
  20. mak bidan xleh la abg ben, pak bidan leh r..huhu

    BalasPadam
  21. kucing saya nak beranak nanti saya panggil abe ben jadi mak bidan

    BalasPadam
  22. En Ben boleh jadi MOTIVATOR, mana tau lebih hebat daripada segala motivator yang ada kat Msia nih!

    BalasPadam
  23. Wahahaha..mak bidan?? sekali kena urut terkeluar seemua benda..mana taknya..tgk lengan jer...rasa nak pengsann!! muahahaha


    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  24. AHAHHAA.comel je tertinggal charger
    adeh,sbb ni la sye frust.blik rmh dihujung mggu ingtkn dpt join segmen encik ben..huhu

    BalasPadam
  25. mak bidan..tak sesuai la abg ben.

    BalasPadam