Selesai sudah ...

by - Mac 28, 2011

 

 

IMAG0107 IMAG0101

Alhamdulillah... cam biasa , aku ending mesti gagal.. tak sabar nak abis punya pasal .. hahaha...

Ada yang tak kenal Kak Liza ni .. biasa la.. dia punya chef yang keluar kat tv cam chef Wan tu .. tapi dah punya koleksi buku resepi yang ditulisnya sendiri !

DSC_0102

DSC_0104 Yeargh.. nak tau dengan lebih lanjut ? Kena tunggu video dia nanti .. Esok , insyaAllah ... segmen .. sambung esok eh .. hehehe... baru nak balik Putrajaya .. Ni kat Setiawangsa ni ...hukhuk..

You May Also Like

13 comments

  1. nak buku resepi!!

    segmen jgn tutup lg tau encik!!

    ^_^

    BalasPadam
  2. Eh Ben, kalau setiawangsa tu dah dekat sangat la dengan rumah kak zu di au3 nih....laaaaaaaaaaaa awat tak cakap awai2 tadi. Tidak leh gak bersantai bersama Ben hehehhehehehe

    BalasPadam
  3. kat rumah ni dah ade patploh gudang buku chef hanieliza ni . milik sape lagi kalau bukan ibu yang terchenta kehkehkeh .

    BalasPadam
  4. owh.. xpe2.. kami setia menanti.. ati2 dalam perjalanan

    BalasPadam
  5. uit.. ni tulis blog smbil drive ke hape... haishhhh... TUMPUKAN PERHATIAN KPD PEMANDUAN!!!

    BalasPadam
  6. ok bro ben..take care..xsabar nk tgu video..hehee

    BalasPadam
  7. as salam..
    adoi..sabar je la encik~
    dugaan semua tu.
    hidup memberi dan menerima la katakan~
    chef liza kenal~
    boring2 nak rasa resepi baru, cari kat tenet dia punya resepi.ekeke~

    BalasPadam
  8. syukur alhamdulillahh....

    BalasPadam
  9. hati2 dlm perjalanan..
    kami semua setia menanti :)

    BalasPadam
  10. Waaaaaaaaaahhhh, x sabar nak tengok Vlog dengan kak Liza ni Ben oiiii..hehehe...gugup eks? ^___^

    BalasPadam