Aku rasa aku boleh bersara dengan aman dah ..

by - Mac 28, 2011

 

Tajuk skema .. tapi ada kata main kotor.. hahaha.. Dia ingat aku main lumpur ke apa ?? Hahaha.. Meh aku ajar tips main kotor nak ? Kalau korang nak naik cepat .. korang serang blog blog yang punya trafik tinggi .. macam .. erk..macam sapa ek ??? Toksah ikut tips bangang ni .. serius.. tak berbaloi .. tapi inilah dia tips jahat ! Untuk naik cepat, cari isu dengan blogger yang tinggi trafik.. tapi kalau trafik cam kereta di Kuala Lumpur di hari raya pertama Aidilfitri yang mana korang leh kira la kereta yang lalu depan korang tu , tak payah la cari isu dengan dia.. buang masa jer .. baik g blogwalking ..

OK.. kenapa aku leh bersara dengan aman dah dari dunia blog ini ? Sebab bila aku masuk tengok dua blog ini , jumlah visitors dia satu satu masa mmg membuatkan aku geleng ini kapla okeh ! Mmg tinggi laa.. Sekejap je dah 'masyuk' gitu.. kan kan ?

Apakah resepinya ? Tu korang kena tanya diorg sendiri la.. Sapa diorg ni ? Adoi.. malas betul aku nak habaq.. kang bila habaq , bertambah lak trafik diorng .. kan kan ? hahahha.. aku guwau jer ..

Ada dua blogger yang mmg aku respek disebabkan kerajinan dan juga kecanggihan kepala otak diorng ni  , blog diorng meletop cam letupan gunung krakatoa tu haaa.. tau tak gunung tu ?? Tu laa.. tak tengok Histroy Channel kat AStro tu haa.. menarik wooo ... huih.. promote free Astro.. grrr..

Kedua dua blogger ini tidak lain tidak bukan .... malas nak bagitau .. korang tau punya .. Malas ! Malas ! Malas !!  Yang pertama .. IKAN PUYU .. dan yang kedua .. BUJENG TUA .. Nasib baik mamat tua ni nak kawin dah.. kalau tak , aku rasa miang dia berlipat kali ganda woo... saeb baekk...

You May Also Like

22 comments

  1. amboi...promot yuyu gn ujang ni..hahaha..

    BalasPadam
  2. diorang dua ni mmg bermula dr bawah. yuyu tu siap dilabel mcm2. skg tgk la hasilnya.

    BalasPadam
  3. derm..!!!!!!!!!

    hahahahah...,


    baru nk komen kutuk yuyu...skali lagi sorg blog orang hensem pulak..

    hahaha


    adoiyai...kembang kucup dah vontot ni...idong dah mcm serombong asap kembang..=)


    thanks Ben Ashaari..('',)

    BalasPadam
  4. HAHAHAHHA BUJENG TUA?? hahahaha tak tahan nak ghelak guling²...


    HAHAHAHAHAHAHAHA~ jgn mara yang..abg ben yg wat lawak..=P

    BalasPadam
  5. haha..ujang lagi..cayalah ujang ..xsabar nak makan nasi minyak ni..

    BalasPadam
  6. hahahahahahahah! nak join kak yana gelak guling2!!! bujeng tua~~ okie, da ada nama baruuuuuu!!!! XD

    BalasPadam
  7. yeahhhh...yuyu ngn pak cik kentut...mmg da best...hehehhee~

    BalasPadam
  8. erksss...nape pomot derang nih..tak aci tau...ekekeke
    saye suke dak sorang tu..seyes!! jatuh chenta!!!

    BalasPadam
  9. ehemmmmmm~ ikan puyu????? grrrrr!! ye laaa.. saye akurrrr T_T


    si nyah tu buat hapee! musuh ketat tu!

    abang benggg benggg boom bersara, saya pun bersara lahh! saye nak guide sayaa!

    BalasPadam
  10. Terima kasihh abang benggggggg! naik trafiic saye :P

    saye kan gila traffc ^^

    BalasPadam
  11. Dua2 pun saya dh follow blog nya....hu3...

    BalasPadam
  12. kang bila habaq. kedah+kL. haha. :) yuyu mmg qajen pon. xbaca lg enri baru beliau. jom p baca.

    BalasPadam
  13. ujang mula dr bawah...tp dia sgt laju..ciyok2

    BalasPadam
  14. uajng xpe lagi... yg ikan puyu tu xtahan nama dia. ikan puyu. kah3..

    BalasPadam
  15. yuyu aku kenai la blogger fofular tu, yang encik bujeng tua tu plak baru nak kenai and terjah blog dia ni, ketinggalan sket..takpa ka? huhuhu

    BalasPadam
  16. hehe,..lawak lawak,.xpsl2 dpt ikn puyu,.huhu

    BalasPadam