Disebalik aku malu dengan ... HELIZA HELMI ..

by - Mac 31, 2011

image

Dari bahagian satu setelah kentut kat Ujang dalam sms ( link ) ..

Bila Fil keluar .. keadaan menjadi sunyi dalam tempoh 2 saat ...

" Ben , sihat ke ? " Heliza tanya aku ..

Ok .. aku pengsan kat situ gak !! hahahaha... Biasanya bertwitter je ngan Heliza ni .. Dan ini kali pertama bertemu muka dan berbicara .. Bagaimana orangnya ? Amat peramah dan aku tak leh tengok mata dia .. hahaha .. Korang apa jadi pada aku bila aku dalam keadaan malu atau tersipu sipu ??

Aku akan bukak cermin mata aku ! Dengan itu aku boleh berbicara dengan lancar tanpa rasa segan silu .. Tau kenapa ??? Sebab aku tak nampak dengan jelas !! Segalanya kabur belaka.. kan selamat tuuu ...

Heliza tanya aku mengenai ITUBE.My dan peranan aku dalam tu .. Banyak yang aku bagitau dia .. Tu tak perlu la nak cerita kat sini.. Ke nanti je nak cerita dalam segmen sembang sembang bersama Heliza Helmi nanti ?? Hahaha ..

Tapi yang pasti ... selepas bukak cermin mata , aku jadi seperti mana korang nampak aku dalam blog ! Non stop action ... hahaha.. dan sesungguhnya ... Kalau Ujang ada tadi , sah dia mintak Yana tangguh punya majlis perkahwinan.. hahahaha.. guwau jeeee...

Apa pun .. impian aku untuk buat Ujang terbakar , tercapai ! Bukanlah aku nak pergunakan sapa sapa .. ari tu masa gathering sahabat blogger , dia berlagak giler ngan aku .. kata aku rugi tak dapat bergambar dengan Heliza ! Puas la gak dia ketawakan aku ..

Tapi aku sabar ... Aku tau aku berkemampuan dari dia .. hahaha.. dan terbukti hari ini .. dia bukan terbakar luar dan dalam malah dengan blog blog dia sekali terbakar !

Ujang , sila terima hakikat ..dalam apa jua bidang sekali pon , aku tetap bagus dari kau .. okeh bro ? Jadi , jangan buat aku cemburu.. tak guna punyeerr ...

Dan Heliza Helmi mmg terbaik !!! Gembira dan satu kebanggaan dpt bekerjasama dengannya dan HHP PRODUCTION di masa depan .. Harapnya kita boleh menghasilkan sesuatu yang menarik nanti..

Sat nak tanya .. Ujang ni sapa ????

You May Also Like

40 comments

  1. hehe..lawak pulak rasa..gaduh cam budak2..(^_^)

    BalasPadam
  2. huhu..kelaka la..kesian ujang...hahaha

    BalasPadam
  3. Tak mau interview cikgu plak ker?asik2 selebriti ajer...huhuhu

    BalasPadam
  4. ahahahahaha.... bukan terbako lagi si ujang.. dah hangus terus dah.. ahaha

    BalasPadam
  5. hehehehehe...kelakar gila!
    gaduh2 sayang namanya ni..

    BalasPadam
  6. haha..macam2 perangai..gile2 sungguh..

    haha...

    BalasPadam
  7. hahahahaha.. mmg best entry abg ben.. lawak. lawak.. hahahaha

    BalasPadam
  8. sian adik ujang...ehem ehem en ben jgn lelebih yooo kang ado yg kono tido luor kang aaaa camno?? Hehehe ape2 pon korang memang beshhhh

    BalasPadam
  9. yesss.salah satu cara untu rasa confident dan elak rasa malu adalah tak pakai spek..sebab tu malas pakai spek bila keluar jenjalan2..takyah tengok orang tengok kita...hehe

    BalasPadam
  10. OK

    saya akui.

    ABANG BEN10

    MEMANG HEBAT!

    dalam MEMBAKAR ORANG!^^

    BalasPadam
  11. BEN ke BEN 10 ni??hahaha..

    BalasPadam
  12. ingat bini bang law dgn heliza tu . haha :D

    BalasPadam
  13. haha, ujang tu sebuah komik lawak UJANG namanya!! boleh didapati di pasaran!!

    BalasPadam
  14. ooo...patutla kalo buat vlog bukak cermin mata....wahahaha~

    BalasPadam
  15. haha, terbaek lah abg ben wat org smpai terbakor gitu ~

    err, kalo sy jd yana, dah pusing telinga ujang tau. hikhik :D

    BalasPadam
  16. ujang menggatal pulak noh ngan liza nih


    jom baca dan komen Hotel tertinggi di dunia

    BalasPadam
  17. heheh. terbaik lh abg ben nih !

    BalasPadam
  18. kalo sy kat tempat bro ben...konfem pipi dah merah, tapak tgn dah berpeluh dah...hahahahaa

    BalasPadam
  19. Confirm2 Ujang tu terkentut tak henti2 tu bro...lawalah!!

    BalasPadam
  20. Confirm2 Ujang tu terkentut tak henti2 tu bro...lawalah!!

    BalasPadam
  21. kite bako je la.... ye ben? heheheh
    saba naa ujang...

    alahai lame lak x jumpe heliza neh... bile lagi nk jumpe ek....
    ben makin mantop la :)

    meh terjahKhaizarien Blog

    BalasPadam
  22. hahahaha...
    memang ben suka buka cermin mata buat hilang rasa malu kat perempuan...

    ben...ujang dah terbako tu....

    bako jer...bako....jer...

    BalasPadam
  23. adeh.. ujang mintak tangguh?? merana lah yana

    BalasPadam
  24. apabila pak cik beng kita bergaduh dengan ujanngg..
    konpem lar pak cik ketul2 kiter yang menang..
    hahahaa..
    beshnyaaa dpt jumpa helizaa!!
    sangat minat dia..
    sbb dia santek dan xsombong..

    pssst: lagi sekali picca abg ben adalah macam YB!!


    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging!!

    new entry :
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    BalasPadam
  25. as salam..
    haha~ mana ujang tak komen2 kat sini lagi ni? adoi..kelakar.ending pun. ekeke~
    ntah. sapa ujang tu> bujang tua kenal la.
    haha~

    BalasPadam
  26. macam comel la blogger2 bersaing..

    BalasPadam
  27. hahhaa..comel gla cik ben malu2 ngan heliza.
    mesti ujang berbulu bijik mata baca entry cik ben nie...hhehhehee

    BalasPadam
  28. aah la, siapa ujang tu abg ben?
    lalala~~ :p

    BalasPadam
  29. x bole tgk mata lawa dia jgak, hukk...

    latest en3: hayabusa di taman sakura

    BalasPadam
  30. buka spek!! taktik yg sama sy buat bila berckp dgn org..tp selalunya sy buat gtu bila speaking dpn public!! gerenti hilang malu..haha

    BalasPadam
  31. hek eleh...!!!!!!!!!!


    tak heran la.!!!!!!!!

    BalasPadam
  32. hahahha ujang bengang lah tu

    BalasPadam
  33. aiceh..ujang tak heran k0n0n..hha.. panas cakap je la..hha

    BalasPadam
  34. sepatutnya masa sembang ngan Heliza tu Ben tuko pakai spek itam..baru tak malu-malu...hehehhe

    BalasPadam
  35. ahaha..
    hebat sungguh AB membakar hati ujang ye..

    BalasPadam