Tensen giler !

by - Mac 26, 2011

 

Aku tak tau kenapa sejak dari semalam aku tak boleh connect ke internet ! Aku dah buat panggilan untuk buat laporan , tapi diorg pon tak leh nak detect.. nak tak nak , kena tunggu 3 hari waktu keja baru leh tau.. hurmm

Jap ok jap tidak line dia ni.. Haihh…bila tak ok , punya la lama nak tunggu untuk connect …  Dah la tu , charger netbook aku lak tertinggal kat opis.. nasib baik ada ada satu lagi laptop kat rumah ni… tapi tu laa .. nak keluar berjalan sambil update dah tak dapat dilakukan untuk dua hari ni ..

Aku rasa mmg ni petanda suruh aku cuti berblog …. Yelah sejak aku mula berblog , aku tak pernah amik cuti lagi.. Walaupun sakit aku tetap update blog .. hehehe..gila kan ? Gila tapi berbaloi..

Tapi bila dalam keadaan begini , aku boleh rileks skit dan berfikir … Sekarang aku faham dah … aku tau apa yang aku cari dalam dunia blog ini .. tak perlu jadi cam diorg ! Aku perlu cari yang benar benar minat pada BENASHAARI.COM …

Psstt..malam Earth Hour eh ? Nak g sambut kat MAEPS Restaurant laa.. sambil makan steamboat.. layan wehh .. tak caya ? Atau nak join ? meh meh … baca kat SINI

Selamat pagi dan salam…. semoga hujung minggu ini membawa makna pada anda semua ..

You May Also Like

29 comments

  1. akhirnyaaaaaaaa....
    ada juga entry dr pok beng..

    dari pagi ku tunggu2..
    malam ni pasang lilin kat umah romantik2 bsama2 hero kecik..huhu~

    BalasPadam
  2. patutlaa sunyi jer. xde update baru dr semalam. duk tunggu gak. HEE :)

    BalasPadam
  3. la~ ingatkan encik ben merajuk. huhh~ nseb baik. er.. ternyata encik ben seorang blogger tegar!!! caya lah encik ben. sakit2 pun berblog juga.

    BalasPadam
  4. patutla senyap je bang. Ni dah boleh update dah walaupun guna laptop lain :D

    BalasPadam
  5. patut tak nmpak abg ben dlm reading list ari ni.
    sabo je lar.

    BalasPadam
  6. 3 hari cuti baru dapat detec?
    Dulu pernah juga terkena,centre cakap virus internet.tapi xpasti betol atau sekadar alasan.

    Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

    Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

    BalasPadam
  7. rilek laa bro hehe cuti la sat hehe.

    bro, kalo free bole la join ye :)

    http://sipenipo.blogspot.com/2011/03/edlinaa-bikin-contest-lahh.html

    BalasPadam
  8. hadoi.saya punya internet pon sama.kejap putus kejap ok balik.sabar je la -___-'

    BalasPadam
  9. tension gak nih, tapi tak lah sampai tahap giler... cuma tahap hilang akal jer...

    rileks la bro... dah adat kan ada masa kita terlupa dan ada masa gak masa tulah connection nak slow pong..he3

    BalasPadam
  10. bende yang same belaku pade saye :(
    terase nak baling je kompite nih

    BalasPadam
  11. patutlah abg ben lambat update huhuhu

    BalasPadam
  12. hahah..tak penah nak cuti..lagipon beblog je kan..kalo nak bercuti..selamat bercuti la gamkanye..tapi rasenye tak kot..

    BalasPadam
  13. oh,patot lah abang ben tak update
    sampai keluar entri

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/cabaran-5-mane-sume-orang-pergi.html

    huhuhuuhu,sangat bosan taw

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum..
    Patut le. Musykil jadinya bila en ben tak update blog. Tapi apa pun kesihatan kena jaga yea.

    BalasPadam
  15. pulakk leh tertinggal..sabau je la..nway cuti 2 ari mesti bloggers sunyi tanpe benashaari..hhee

    BalasPadam
  16. En. Ben, masalah yg berlaku pasti ada hikmahnya kan. Hmmm agak2 camne rupa org dh giler berbelog ek?

    BalasPadam
  17. wah..sudah lama xsinggah sini..rindu kat blog ini...nak join jugak earthhour tu tapikan kat trg ni hujan manjang..kalo join tetibe rasa takut sbbnya de flash2 akan menjengah dan diiringi oleh efek2 bunyi yang menakutkan.....semangat2!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  18. patutlah hari ni ben tak update blog..
    selamat bercuti

    BalasPadam
  19. argh..rindu gilerrrr..(agak gay disini?pedulikan)

    BalasPadam
  20. hahahah, sabo2... nie mesti pukulan game aritu ;)abg ben bile nk announce pemenang? ;)

    BalasPadam
  21. salam...abg ben,


    memang tension..kalau nk update connect internet tak dapat..

    sabar ya...

    BalasPadam
  22. Patot laa blog abang ben sunyi je hari ni . hahaha .

    BalasPadam
  23. Ben pi look out point la..bole snap pic KL from the top BEFORE & AFTER earth hour tu.. haaa..buat la Vlog ke psl earth hour pun menarik gaks.! :)

    BalasPadam
  24. tulah, macam pelik je bila en ben tak update..hehe

    BalasPadam
  25. ada pun abe ben ... ingat dah kena culik

    http://esmaxempayar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kena-culik.html

    BalasPadam
  26. same2..lame gilak kalau nk connect balik tu..adoi..tensi..saba yeh abg ben

    BalasPadam
  27. saya terlepas entry nie..sebab tertido..hehe...
    internet memang degil...selalu tak conect, pukul jew abg ben..haha..

    BalasPadam
  28. as salam..
    tak boleh connect?
    boleh tukar setting dalam modem bb. saya rekomen untuk maxis, setting(boleh ambil tetapan APN dari setting telefon. masukkan maklumat dalam modem, dan tukar)

    maxis gprs
    maxis 3g
    maxis internet
    maxis mms.

    kalau salah satunya tak boleh connect, cuba maxis mms.

    untuk celcom pun sama juga.ayng penting, APN nya.

    huhu~ earth hour semalam..kat forum lowyat. beli2 barang. haha. tak support dengan tak tutup lampu2.

    =_="

    BalasPadam