Entri pilihan hari ini ...

by - Mac 29, 2011

 

Assalamu'alaikum.. Mudah-mudahan semua sahabat blogger sekalian sihatlah hendakNya...Tadi singgah blog Ben Ashaari.. Hari ni Ben buat segmen komen pilihan.. Hadiahnya sesiapa yang terpilih sebagai pengomen pilihan, blognya akan direwiew oleh Ben sendiri.. Kalau nak join boleh pi (sini)..Ermm.. Bukan aku cakap aku nak join, cuma tadi masa tengah fikir nak tulis apa kat blog aku hari ni, tiba-tiba idea nak menulis tu mai bila aku baca entri Ben ni.. Jadi akhirnya tajuk kat atas tu la yang aku pilih..Terus kepada tajuk kita petang ni...Bagi aku blogger kita sukar bersatu kerana ada sifat mazmumah (keji) dalam hati yang namanya 'HASAD'... Cuba perhati...

Sambungan di SINI

You May Also Like

9 comments

  1. ade segmen ke..patot banyak n panjang lebar komen memasing..tgk dr tepi jela=P

    BalasPadam
  2. kalau rasa ada pendapat bernas, komen je miss ran, jgn segan2. kalau takde, jgn buat2 ade. tak semestinya kena komen setiap entry abg Ben ni. yg penting sekali komen biar dpt manafaat :)

    BalasPadam
  3. PHD tidak bersijil.

    JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com
    Hakiyat dan hakikat si telur
    FARISZ@AZ.Com FanPage

    BalasPadam
  4. sekali kan ada org kata muke en.ben cam somi aku plak..adoiii nak buat entri lah...ekekekeke ade kena mengena ke eh

    BalasPadam
  5. abg ben~~saya da lame btol x update blog ni..tah2 folower sye pun da xmo baca g blog..hehe..tlog2 la promote blog sye yg x seberapa tuh..hehe...abg ben kn fames..=))..~~~
    http://irm4blues.blogspot.com

    BalasPadam
  6. dah bace dh entri tu,
    mmg terbaik,

    BalasPadam
  7. hmm
    berbicara~
    knp org cina dan india tak suka melayu?
    sbb kebanyakan org melayu slalu hina cina dan india~
    cina ap?
    ...cina babi
    india ap?
    india x gune
    abiz melayu ni ap?
    org cina dan india tak suka melayu sbb kebanyakan org melayu ni
    pemalas~
    bila org lebih sikit..pandai sikit..kaya sikit..terkenal sikit
    mula dengki..mula nk anta santau..mula bergosip
    mula memfitnah..
    itulah melayu~~
    bkn nye nk buat perubahan pada diri tp nk menjatuhkan org lain
    pusat serenti~penjara..60% org melayu
    universiti~60% org cina,india
    tak boleh ker berganding bahu majukan malaysia??
    kalau pk malaysia adalah melayu punyer..smpi bile2..malaysia tak kan maju
    penuh dgn kebinasaan dgn sikap org melayu yg x nk wt perubahan sendiri
    hasad dengki yg da sebati dgn hati
    itu lah melayu

    BalasPadam
  8. as salam..
    wah! nak terjah!
    eh? segmen?
    huhu..kena back to the future ni~

    BalasPadam