Kebanggaan aku !!

by - Mac 31, 2011

 

image

Lebih 8 ribu blogger berada disini dan mempromosi entri mereka ! Di mana ???  Di Blogger Kelab Ben Ashaari  ( LINK )  ... Terima kasih ..

Usaha aku selama lebih setahun untuk menarik lebih ramai blogger ke dalam kelab ini mmg berbaloi.. Apa yang menariknya, mereka join sendiri.. Tidak seperti group group sekarang yang mana mereka boleh add tanpa pengetahuan blogger tu sendiri ..  ;)

Tak kisah la mana mana sekali pon .. janji boleh promosi kan ?

You May Also Like

23 comments

  1. abang benggg bengggg boommmmmm.. kalau yuyu dah post entry, nak promote tang sana, buleh dak??

    yuyu kan gila traffic -.-'

    BalasPadam
  2. ok, saya laju laju pergi sana jugak. harus!

    8 ribu? perggghh. alahai terasa kerdil nak ping blog tapi takde yg sudi nak baca. :(

    BalasPadam
  3. hah! saya pon nak gak ah..baru blaja dan berjinak2 ngan gejala memblogging meh :)

    BalasPadam
  4. wahh, dh 8k tp bru taw je sal kelab tu.. hehee

    BalasPadam
  5. memang tu da jadi tempat sy post link entri sy tiap2 ari~:)...Tengkiu ben

    BalasPadam
  6. tahniah dah capai 8000++ members group.tapi sistem group akan block admin bagi meseg selepas melebihi 5000 member group.
    Berdakwah tapi jadi ahli Neraka?
    FARISZ@AZ.Com FanPage

    BalasPadam
  7. wah..!!!thankz ya br0..=)
    sya bdak bru blajar..=)

    BalasPadam
  8. nk g promote skang jgk..lalala~

    BalasPadam
  9. selalu je promote entry kat sana..hehe..tQ bro ^__^

    BalasPadam
  10. Kelab ni banyak berjasa kepada blogger sebelum ni

    BalasPadam
  11. terima pada kanda ben yang sanggup tolong kami...heee.tq tq tq

    BalasPadam
  12. fahmi baru join...btw congrats abg ben...go on =)

    BalasPadam
  13. sile lawatla blog saye pulak.
    huaaaa..
    sy dh x join facebook lagi pon..
    waaaaa


    http://kzoeozk.blogspot.com

    BalasPadam
  14. kite da join,
    kite jadi yg ke 9 ribu, keh keh =)

    BalasPadam
  15. alamak...shaya xdk fb la.....so,xdpt nk join....


    nk promote kt cni lah...boleh x???


    dtg la kt blog shaya....msih bru lg....


    http://bidadarikayangan90.blogspot.com

    BalasPadam
  16. alaaa..FB saya dah tak dew.. =(

    BalasPadam
  17. Bagus2...keepit up ben..:)

    BalasPadam
  18. as salam..
    ya~~
    terbaeek~ usaha encik berbaloi-baloi~
    =)

    kami semua sokong usaha encik~
    thanks!

    BalasPadam
  19. Hmmm... I dah join ker blom ek? Rasa-rasanya dah join... tapi macam tak tak pernah pulak promote blog I kat sana.

    Ok balik nanti I check. :-p

    BalasPadam