Apa yang korang terlepas ek ??

by - Mac 31, 2011

 

Hurm.. aku rasa banyak entri yang korang terlepas untuk semalam punya kan  ? lebih lebih lagi yang jenis online syif pagi ni .. hehee.. ok .. tak pe.. aku senaraikan semula entri entri petang  hingga malam semalam  ..

http://www.benashaari.com/2011/03/video-chef-hanielieza-dah-keluar.html

http://www.benashaari.com/2011/03/cik-epal-gegar-1tubemy-lagi.html

http://www.benashaari.com/2011/03/cik-epal-tak-tau-rumah-sendiri-grrr.html

http://www.benashaari.com/2011/03/kesilapan-kita-lagi.html

http://www.benashaari.com/2011/03/kerjasama-antara-blogger-amat-penting.html

http://www.benashaari.com/2011/03/kenal-empunya-gambar-ni.html

http://www.benashaari.com/2011/03/kebanggan-aku.html

Heheh.. ada yang tanya .. kenapa aku tak letak blog archieve .. Saja jee... boleh ? Cam semak jer.. panjang ke bawah.. letak drop down menu , tak cun lak.. letak scroll bar pon tak best.. hehehe... Tak pe.. kalau ada entri menarik , aku bagitau korang ek.. Persoalannya, Ben Ashaari pernah ada entri menarik ke ??

You May Also Like

41 comments

  1. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-mengada-menyampah.html

    nahhhh! kita bakoo abnag bengggg!

    BalasPadam
  2. ada je..kalau tak de...ct tak nak singgah sini dah..hehe...

    selalu..5 terkini je dapat tengok..yang lain kene semak di dashboard...kalau 10 terlepas..memang lebam nak catch up balik..hehe

    BalasPadam
  3. hehe. ye la tade archive ssh taw. kena tekan catatan lame isk isk

    BalasPadam
  4. x pernah ada kut..hehehe..*tapi yg peliknya kenapa asyik nak singgah sini je??adoi!!

    BalasPadam
  5. terlepas?td tgok tajuk, ingatkan apa yang blogger2 terlepas dlm idup diaorang...rupa2nya, terlepas baca entry kt blog kwn2....hehe.. baru je nk nyampuk..`saya terlepas kelas waktu pagi gara2 tdo pas subuh`..huhuhu

    tang terlepas entry kawan2..hmmmm..bukan `banyak jugak`. Tapi `Banyak Giler`.. sokmo catch up bila tgok kat list entry je (tu pun kalu ada..kalau xde, xde rezeki lah nmpk gayanya)

    BalasPadam
  6. selalu je ada entri menarik :)

    BalasPadam
  7. saya cadangkan abang ben buat cam nie bagus ..senang sikit .. maklum la saya buka blog pagi kejap ... petang kejap..malam kejap ... kadang kadang ada yang tertinggal

    BalasPadam
  8. terlalu banyak...

    dan sume nasihat bang beng sy cube sampikan dengan care sy..


    haha..best!

    BalasPadam
  9. Hari-hari menarik bamben!! Tak pernah tak ada .. semua ada!! jejenggggggggg!!

    BalasPadam
  10. ayat bodek... eh of coz lah ader, ayat tak bodek, tak der lansung.. hihihi, jgn mara bro ben

    BalasPadam
  11. Saya pun dah buang...salah satu nk ringankan blog..he he

    BalasPadam
  12. salah soalan la abg Ben . patot nye tanya mcm nih - " pernah ke entry abg ben tak menarik ? " kan kan ??

    BalasPadam
  13. ada.. semua menarik maa.. Ler, bang da buang archieve?? tak habis lagi operasi menggeledah.. isk..

    BalasPadam
  14. alwayz ade yang menarik..
    tapi xdapat nak jenguk sbb malam x leh jenguk blog2

    BalasPadam
  15. mari2x kita baca apa yG dah terlepas..hoho

    BalasPadam
  16. saye le tewww shift pagi hehe..dah bace sume done !

    BalasPadam
  17. yehuuuuu cm nih lah bgus bro Ben...kadang2 blog achive tu pun julia tgk mcm semak je... x tau nak operate cm ner dh ahahha...so nak berenang2 ke entry2 ben...memang malatopssssssssss....:D

    visit me also at:
    http://heartstoryteller.blogspot.com

    BalasPadam
  18. abg ben selalu ad entry menarik laa...hehe.. ;)

    BalasPadam
  19. Ben Ashaari tu mengade-ngadelah, semua entri dia menarik...

    BalasPadam
  20. hahaha... eyqa on9 siang aje pun... sok pagi jenuh nak bukak satu2 kejar cerite malam td... ngih ngih ngih!

    BalasPadam
  21. ni nk kena punch in klu tiap syif?

    BalasPadam
  22. hehe abg ben byk idea..taruk la apa pun mesti de yg komen huhu

    ~saya shif time keje..opis je ade tenet hehe..jom singgah my blog ;)

    BalasPadam
  23. entry menariklah orang tengok... tapi bro ben ada exception dah skang... menarik ke tak orang still tengok sebab nak tunggu segmen!!

    BalasPadam
  24. entry pendek2 pun menarik apa...

    BalasPadam
  25. en. ben, apa2 yg incik ngomelkan pasti ramai yg nak mengomen......mantopssss seyyyy.

    BalasPadam
  26. http://blacktorento.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. Erkkkk~mcm aku pun tergolong dlm yang online syif pagi je kan.hahahah

    BalasPadam
  28. Yelah kdg2 x tentu ms online ni...:)

    BalasPadam
  29. kawan2, nk mintak tolong vote abg ben kt sini
    http://buaifeizal.blogspot.com/2011/03/siapa-popular-siapa-hebat.html

    BalasPadam
  30. salam, entri2 En Ben semua menarik sebab hasil nukilan sendiri.

    BalasPadam
  31. @a'da syuhaida sokong!
    hehe...entry abg ben xpena xmenarik :)

    BalasPadam
  32. as salam..
    oh~
    tapi dengan saya, sorry~
    setiap entri encik, saya dah bookmark sejak dari tahun 2008.
    haha~ nak senaraikan satu2 pun boleh~
    cuma entri2 tu encik dah padam ke tak, tak tau la~
    ekeke..

    tapi, kalau tak sempat online, entri2 encik bank yang sebelum ni, saya masuk juga tengok.takde link pun, saya masuk juga back to the future~ haha

    BalasPadam
  33. bukan terlepas...tp xlarat da......byk sgt entrynye..... setiap jam de lam 2 3 entry...cube darab ngan 12 jam.... haaa......hahaha...

    my new entry
    http://siha89.blogspot.com/2011/03/sepandai-pandai-tupai-melompat.html

    BalasPadam
  34. hahaha...entry abg ben x menarik???klo x menarik xde la rmai readers....

    sehari bpe kali ea abg ben hupadate blog???

    BalasPadam
  35. yang shif petang akibat tido pagi nie cam ne lak?? <----tak senonoh

    tak pe,tertinggal cari kat dashboard

    hhahahhahah

    BalasPadam
  36. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  37. selalu menarikk!!
    hehehe..
    saya lebih suka klik kat older post..leh baca satu2 entry..wee!! pastu semakkan diri dgn mengomen..

    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging!!

    new entry :
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    BalasPadam