Video Ben Ashaari dan Chef Hanielieza dah keluar !!!

 

Haaa... slow ?? Meh klik SINI  .. Tgk jee.. jgn kutuk yer... saya insan serba kekurangan .. masih belajar lagi ...tqqqq.. promote promote la yer ..

23 ulasan:

  1. I LOVE YOU CHEF! awak buatkan perut saya gumbira ^^

    BalasPadam
  2. bestnye dpt jumpa kak hanilieza ni..byk amek resepi die kat fotopages dia.. :)

    BalasPadam
  3. waahh!!! baju same ngn pic profile!! heheee

    BalasPadam
  4. kna tgk kat umah.. ofis x leh buka This webpage is not available at my ofis lor...

    BalasPadam
  5. nak terjah ke blog kak liza lah..nak belajar masak..

    BalasPadam
  6. sekarang jugak akan myusul.....

    BalasPadam
  7. seronoknya dapat bertentang mata dengan kak liza chef terkemuka tu

    BalasPadam
  8. RM39.90 ??? tebal mcm tu?? berbalOi²....

    BalasPadam
  9. wahhhh...chef..na bljar masak bolehhh??hihi~~

    BalasPadam
  10. apa citer abang ben????

    http://aidildbahri.blogspot.com/2011/03/khas-untuk-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  11. ui ui uiiiiii!
    lepas ni bang ben jadi pengacara rancangan memasak la ni

    BalasPadam
  12. As salam..
    wah!.. siok2~
    cita2 ku ingin menjadi chef!.. HEHE

    BalasPadam
  13. Aku suka ambik resepi Cheff Hanielieza ni..jangan marah ya Akak..

    BalasPadam
  14. as salam..
    wah! rezeki encik ben!
    tahniah!
    hoho~ kami sebagia peminat hanya dapat merasai resepi2 yang dikongsikan je..masak sendiri..huhu..

    BalasPadam
  15. kenapa nama jad ban ashaari????


    nice video.....gud2.....

    http://bidadarikayangan90.blogspot.com

    BalasPadam
  16. wah best ni!

    harus terjah popular lepas ni..

    kat man popular berhampiran???

    *macam terperasan ben kita ada

    lesung pipit ke?

    gile punya perati kan..

    BalasPadam
  17. taniah en.ben dan chef kak liza...banyak tul buku kak.liza...kena dapatkan satu ne...1 hari 1 resepi...buntu ita nak masak hari2..sama lah kak liza hubby tak suka mkn kat kedai...

    BalasPadam
  18. ehem..ehem!! maju setapak terus maju abg beng beng boom kiterr!! beshnyerrrr.....dapat jumpa chef kak liza ni..kalo jumpa ni, nak belajar masak2 jugakk larr..eeee!!

    BalasPadam
  19. Hahahha..komain kak Liza..Ben cakap sepatah...Kak Liza cakap berpatah2 arang, berkerat rotan...wakakaa...Ben, apasai sore mcm pinjam org lain jek...hahahhaha..Ben yg malu jumpa kak Liza kot...adeeehhhh...hehe

    BalasPadam
  20. cam best je buku 2.. nak cari la.. anyway gud luck k.liza..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009