Ku masih di sini ...

by - Mac 31, 2011

 

Hidup lagi laa.. haaa... ari tu , 17 jam aku menghilangkan diri ... ada mail kat fb aku .. pelik aku tak update blog .. hehehe... Maklumlah , aku kan spesis sejam sekali update blog ..

Jangan hairan la ... aku akan update di mana mana saja jika ternampak atau terasa sesuatu yang menarik untuk dikongsi bersama ..

Ni aku lewat sbb aku ada meeting .. Ikutkan aku cuti ari ni.. Aku terpaksa amik cuti lagi.. Nak half day , aku rasa tak patut la.. sbb dah la lambat pastu nak half day ? Sangat laaaa tidak berpatutan ..

Jap lagi nak ke Heliza Helmi Production ngan big boss 1tube.my, Fil untuk meeting di sana .. ada projek bersama nanti.. Apakah itu ? Tu kena tunggu la yer ..

Apa lagi projek ? Di Putrajaya , Ahad ni ada gathering geng geng kembar ... sekali lagi .. hehehe... pon krew 1tube.my akan turun gak.. bermakna aku pon kena gak la turun ..

Rasanya bila leh dapat tidur yang nyenyak.. Haa..lupa lak .. Sabtu ni nak ke Tanjung Malim .. makan durian kat dusun sana sambil bermandi manda.. wow weeee ..

You May Also Like

27 comments

  1. saye balik sane nanti, setiap kali abang bengg kuar dengan 1tube, saye nak berkepikk gak!

    BalasPadam
  2. ptut lmbt hapdet hehe

    wah heliza?? jeles la ujangggg

    BalasPadam
  3. waaaa bab mkn durian tu plg best...tu kena tunjuk gmbr ye ben?

    BalasPadam
  4. bizinye abang bennnnnnnnnten......>_<

    BalasPadam
  5. baru nak pi repot polis kehilangan hencik benggg
    nasib baik muncul sebelum 24 jam

    Wahhh projek lagiii

    BalasPadam
  6. Tetibe terpikir..dan tertanye2..

    APAKAH PEKERJAAN ABG BEN..?
    hehe..

    BalasPadam
  7. dtg le t.malim bro ben..tgh musim durian neyh..

    http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/2011/03/musim-durian-datangsodap-gila.html

    BalasPadam
  8. Jgn lupa sampaikan salam grrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!



    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/aku-setuju-dengan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. baru nak tanya...kemana menghilang daaa...

    ehemm... nak menguji kesetiaan ke?

    BalasPadam
  10. wooo! abg ben tanjung malim tu tempat eyqa kerja...dah dekat sangat dengan rumah eyqa... mandi mande kat mane eak? hot spring ke??? hihihihi...

    BalasPadam
  11. wooo! abg ben tanjung malim tu tempat eyqa kerja...dah dekat sangat dengan rumah eyqa... mandi mande kat mane eak? hot spring ke??? hihihihi...

    BalasPadam
  12. Singgah sini kejap... Wow! Bestnyer dapat makan durian kat dusun. Kat Srwk skrang durian mahal mak aiii sebiji RM35... Hehehe, apa-apa pun Abg Ben. Sibuk mcm mana pun, kesihatan kena jaga gak. Tido mau cukup. Ingatlah org tersayang. Adeeehhh!

    BalasPadam
  13. tg malim?? kat belah mana tu, dekat dah kg saya :)

    BalasPadam
  14. wah! Ben pegi Sg bil ke??? kat situ mmg byk dusun durian..

    sejam sekali hapdet?? gulp!! pitam!

    BalasPadam
  15. amboi Ujang.. menyempat..
    BA, kemsalam gak kat si mata bulat tu ye..

    KU PUN MASIH DISINI..

    JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
    JOM KE: ALL IN ONE

    A A.. betul tu.. ada sattu hari tu BA tak upddate ikut time.. Jenuh menunggu nak baca entry-entry BA.. Ingatkan saket menyerang..

    BalasPadam
  16. Woi! Bestnya mandi-manda...Jangan berendam lama-lama nanti kecut pulak..hehehe...(Faham2lah yer...18sx)

    BalasPadam
  17. tg malim.ahahaha.....boleh jumpa abg ben ni..tempat eka tu.....sapa2 duk tg malim jom kita terjah abg ben jom..hehe..sini mmg musim durian pun....

    BalasPadam
  18. wahh..incik ben tgh bersantai2 rupanya...hihi~~

    BalasPadam
  19. takyah pi tanjung malim le en.ben..kat kg saye banyak doriyan..meh buat camping kat situ..ekekeke

    BalasPadam
  20. mesti si ujang tu jeles..muahahaha

    BalasPadam
  21. as salam..
    hoho~ sibuk2 pun, tegar terhadap blog tetap tak boleh lari~
    =)

    BalasPadam
  22. wah!! ramainya org yg sayang abg ben kan!! kan!!
    inilah dia bila kita baik dgn orang...sume org akan sayang kita..tol x abg ben??

    heliza??
    nak ikotttt

    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging!!

    new entry :
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    BalasPadam