Aku ingat aku sorang je macam tu ..

by - Mac 27, 2011

image

Ya Ya.. saya macam tu !!! hehehe .. Iklan YES dari keratan akhbar yang aku amik tadi ( Mingguan Malaysia ) ..

Blogger didalam gambar tu ialah PAUL TAN dari blog www.paultan.org .. Antara blogger yang berjaya dalam Malaysia ni .. Grrr.. nak jadi cam dia ni laa .. ni baru baeek punya blogger .. kan kan ?

Maksud aku ( aku ingat aku seorang je macam tu ) , blogging tak kira tempat.. rupa-rupanya ramai.. YESS ! YESS ! Ini bermakna aku tak la gila blogging kan ? Hahaha…

Sendiri mau ingat la yer ..

You May Also Like

29 comments

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. kalau org nak kata gila blogging pon, tgk lah hasilnya camne. Paultan, Bro Ben...

    BalasPadam
  3. hahaha~ ada geng lah encik ben. chaiyook2!!

    BalasPadam
  4. ~huhu~
    dua orang blogger Malaysia popular!!!
    (^.~)
    hope terus success abg Ben n paul jgk

    www.izzlatif.blogspot.com

    BalasPadam
  5. saya pon gila blogging..hehehe..nak jugak 2..huhuu

    tp xmpu lawan kehebatan bro ben n blogger2 femes lain..hehe..:)

    BalasPadam
  6. gila baca blog je la dlu... haha

    BalasPadam
  7. dulu saya mmg setiap hari tgk blog dia

    BalasPadam
  8. ooo ni la admin paultan.org.. maceh2

    BalasPadam
  9. ada geng la bang ben..2 blogger terhebat Malaysia..

    BalasPadam
  10. as salam..
    hoho~
    macam2 ada~

    BalasPadam
  11. waa hebat..sama hobi

    eh..eh..MUKE PON LEBIH KURENG SAMA laa....=P







    F.O.L.L me..budak baru.^^

    BalasPadam
  12. Buah cempedak di luar pagar ambil galah tolong jolokkan saya emak budak baru belajar Entah bile le nak pandai.

    BalasPadam
  13. Bila ke blog http://paultan.org tengok selalu juga dia update.

     Tutorial blog

    BalasPadam
  14. First time saya tengok iklan ni hari apa ntah haritu. Baru baca ayat2 tu (tak tengok orangnya lagi), saya ingatkan abg ben. Hehehe..

    BalasPadam
  15. bloggerrrr tegar!

    BalasPadam
  16. Tak lama lagik giliran Ben la pulak! ;-)

    BalasPadam
  17. tegarnya berbblog...hahaha

    BalasPadam
  18. aDeR iRaS aBG BeN... HeHe!~ TaPi iNCHiK PauL Ni MaNG KaKi BLoGGiNG La... (^_____^)V

    BalasPadam
  19. selamat malam ben...
    rindu nak singgah sini..cuti berblog..membuatkan ayu rindu pada teman2 semua..

    ben, masa di hospital..ayu ada baca ttg paul...
    memang hebat..YES!!!!!!!

    BalasPadam
  20. Biar orang kata gila tapi berjaya!
    semoga berjaya menjadi plogger tegar :) ngeee....

    BalasPadam
  21. @Dawabetul2...sumber inspirasi la kiranya diorg neh~

    BalasPadam
  22. bro ben atau brodben? gurau je... itu yg teringat ben bila baca iklan tu.

    BalasPadam
  23. hehe!!
    ini sume otai kita dalam dunia ni..
    pernah blogging dlm tandas x??
    hhaaa..
    HH kita pernah tuh..
    tegar..tegar..


    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam