Sempoi tapi amat berbakat ..

by - Mac 30, 2011

 

Buat mereka yang tak tau , semalam aku ada buat video bersama MARIA ELENA .. Korang leh rujuk entri aku semalam (link).. hehe..

image

Makin aku bersama 1TUBE.MY , makin aku sedar betapa ramainya blogger blogger yang amat berbakat tetapi hanya berada dalam benua sendiri .. aku pon sama gak la... hahaha.. dalam benua kecil aku..

Maria Elena ... terkenal di Youtube dan juga di Facebook .. Kali kedua aku bertemu dengannya .. Kali pertama di segmen video bersama CHEF HANIELIZA di Setiawangsa , Isnin lepas ..

Apa pendapat aku mengenai dia .. Pada mulanya aku tengok dia , dia nampak amat sempoi.. Aku tak berborak langsung la kali pertama tu.. saja nak tengok bagaimana orangnya ...

Kali kedua , semalam .. dan aku tegur dia buat kali pertama ... Dan .. dari 10 bintang , aku bagi dia 9 bintang .. Peramah , mesra , gila gila ,kreatif , hati kering dan sangat sangat berbakat .. Rasanya kalau dia jadi pengacara rancangan , confirm malatops...

Aku bukan puji sbb dia cantik ke apa .. aku bicara tentang blog dan juga apa yang dia buat semalam .. secara langsung depan mata aku dan juga cara dia berkomunikasi dengan orang orang yang baru kali pertama dia jumpa .. tiada langsung berlagak atau riak ..

Macam aku kata dulu la.. untuk apa berlagak atau riak ? Apa la sangat dunia blog ini .. Kita sebenarnya dok syok sendiri perasan yang kita ni diva sampai satu dunia kononnya kenal kita !

Maria yang punya peminat tersendiri di FACEBOOK dan juga blog , senantiasa bersikap merendah diri .. Aku harap , dia akan terus begitu sampai bila bila ..

Maria Elena , terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersantai bersama BEN ASHAARI semalam .. Sampai berjumpa lagi.. Grrrr... aku kena main dengan dia semalam dalam video tu .. ARghhhh..

You May Also Like

33 comments

  1. 1tube ni mcm youtube jgk ker????

    BalasPadam
  2. Berbakat tapi tidak digilap sepenuhnya....

    BalasPadam
  3. maria mmg sempoi..tgk blog dia pun dh mmg giler sempoi..klakar ;)

    BalasPadam
  4. hehehe kena main dengan aweks!! sabo2!

    BalasPadam
  5. waw mcm best je blog maria elena nie...nak pi tgk blog diela skrg gak....jom terjah...hehe...
    http://ewanrani.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. haha...yeke..nak jumpa jugak..

    kena main??haha...ni tak sabar nak tengok ni

    BalasPadam
  7. bro..org umah tak majok ke bro..hehe

    BalasPadam
  8. pakej yg lengkap untuk menjadi orang yg berjaya dan terus maju kehadapan :)

    kak limah ting ting

    BalasPadam
  9. Kadang2 bukan belagak..cuma x reti bercakap bila bersama ngan orang yang br 1st time jumpa..

    BalasPadam
  10. yup maria elena mmg sgt sempoi..gaya dia sejibik mcm sorg kwn skolah sy dlu..msk air je kepala..haha..best! best! ^_^

    BalasPadam
  11. BESTNYAAA!! NAK JOIN! HEHE...

    BalasPadam
  12. eeeee..x sbr nk tgk video BA ngan maria..arghhhhhhh

    BalasPadam
  13. perghhh..suka gile dgn maria elena!
    haha.. sempoi je

    BalasPadam
  14. ko kena main...???

    he..23x abgi aku gelak seround dua dulu ek

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  15. betui betui betui..sapelah blog kite tanpa pembaca2 kan kan kan..saye tak berapa mengenali maria tu..dan rasa2 macam nak berkenalan lah:)

    BalasPadam
  16. CPaT2 uPLoaD ViDeo Tu.. NaK TeNGoK aBG BeN D MaiNKaN CiK MaRia.... (^_____^)V

    BalasPadam
  17. serius suka ngan maria neh
    sempoi je

    BalasPadam
  18. @Hackers: sy xmajok pon..lalala.lgpon Maria ok sgt2:)

    BalasPadam
  19. maria elena,nme pon dh best,apetah lg orgnye,.hehe

    BalasPadam
  20. as salam..
    er..encik ben kena main?

    =_="

    berbakat tapi tidak digulap sepenuhnya

    @_@

    BalasPadam
  21. Tahnia to Ben & Maria Elena...u all our model after this..hope to be like yours some day..keep it up! nice video ben :D like it!

    visit me:
    http://heartstoryteller.blogspot.com/

    tq all :) really appriatiate it very much.

    BalasPadam
  22. memang maria elena gadis cantik yang sempoi ... superb! i love her way...best dpt kawan cam tu..huhu

    BalasPadam
  23. yup..dia sgt2 berbakat..sempoi..gila-gila...tak sombong....suka senyum

    kekadang dia jadi sewel..=)

    layan kwn2 hee

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/lepak-bersama-maria-elena-dan-ben.html

    BalasPadam
  24. maria ni kelakar an an heee

    BalasPadam
  25. en ben...jangn sampai tjatuh cinta dgn die da la yek...hehehhehe..just kidding..hehehehe=)

    BalasPadam
  26. hahaha

    memang sempoi kak maria ni ^^

    BalasPadam
  27. maria ni yg masuk nuffnang tu kan..? dia best;)

    BalasPadam
  28. terbatuk-batuk sekejap

    sambil menepuk2 dada

    *tepuk perlahan saja

    nanti lunyai*

    bila ben sebut diva ehem!

    BalasPadam