Pagi pagi dah bikin asap di telinga gua ! - BEN ASHAARI

Pagi pagi dah bikin asap di telinga gua !

 

Mulakan dengan Bismillah .. Salam dan selamat pagi buat rakan rakan di blog Ben Ashaari yang tercinta ini.. eceh... mau kena pelangkung tercinta neh.. hahaha ..

Memandangkan hari ini ada satu projek besar untuk 1tube.my , maka aku akan terus berselimut sehinggalah tiba waktu itu .. Bersesuaian dengan cuaca di luar itu membuatkan aku menarik kembali selimut tersayang ini .. Ya..solat dah... nak tidoq sat je nih.. Penat semalam tak abis lagi.. 2 hari berturut buat shooting weh.. haaa... ni jap lagi ada ..esok lagi ! Tak apply cuti kat bos lagi ni.. adeh.. Sori bos.. terpaksa.. demi masa depan ..

Berbalik pada tajuk yang tak best tu , ada sahabat di FB , drop mesej kat mailbox aku.. Habaq bagitau ada makhluk Allah telah menggunakan gambar aku yang hensem ituhhhh sbg gambar profile dia ..

Apadaaa... tak baik tau guna gambar orang .. Tapi tu la dia .. hakikat sebuah percintaan.. ek.. apa kene mengena ?? Hakikat realiti dunia maya ni .. Korang pacak gambar je , ada orang lain berkenan , maka dia sambar ... Kalau tak salah guna tak pe.. Kalau dia guna untuk majalah playboy ?? Sapa susah ? Aku gakk.. tak pasal pasal kena goda.. erk.. tamo tamo .. dosaaaa.. haraammmm ...

Tapi tak pe.. kita guna dulu cara diplomasi... kalau tak berjaya cara diplomasi , kita guna cara basi iaitu .. KITA BAKO JER !!! Tapi takkan la gitu.. report je kat FB .. sonang baitu ...

Erk.. weh.. korang ada dengar apa apa tak ??? Sat ..sat ... ZZzzzzzzz

47 ulasan:

  1. salam, abg ben
    tu tande abg ben ni bgitu kacak smpai dorg tak leh celen daa. tu yg exsaited dok pakai muke org lain..
    low self-esteem ah tu.. ape lagi serbu tu fb daa...! ~peace~

    BalasPadam
  2. SELAMAT PAGIII!

    pehhh! jeless! nak ikut abang bengggg g dengan 1tube!!!

    BalasPadam
  3. diorang x der gambar sendiri kot.. Abg ben tough.. mantap.. secret admire mereka tue..

    BalasPadam
  4. ingatkn nak cerita pasal rawatan resdung tadi... hehehe....

    BalasPadam
  5. Salam...morning abg ben!
    uishh...suka2 je nak guna gmbar orang...xtau malu lgsung!bako je bdk tu abg ben!!huhu ;)

    BalasPadam
  6. MORNING ABG BENN!!

    biasalar tuh kannn!! kalo dah femes ni mula lar de org nak ciplak sana sini..

    psst..abg ben lar sape suh hensem sangat??ketul sana sini.. kan susah..

    lariiiiiiiiiiiiiii





    salam singgah dari mummy weiyda❤
    keep it up blogging ya dear❤
    ‎(◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  7. pagi pak cik ben...
    hehe..bangun3!!!!

    bese la tuh...
    org kalau dh femes sangat cmni la jadi nye... ade org berkenan ngn gmbar a.BEN laa tu...huahahaaa...xpon org tuh admire gile kot kat a.BEN..hihi...

    kite bako jer~~~haha

    BalasPadam
  8. selamat pagi abg beng!

    mungkin dengan buat camtu dia boleh tumpang populariti abg beng kot?

    BalasPadam
  9. selamat pagi...

    tang guna gambar Abg Ben dan buat profile picture tue, Abg Ben kena berhati-hati gak... bukannya apa, kalo orang tue gunakan untuk tujuan kebaikan takpe...takot digunakan untuk tujuan yang laen...lebih-lebih lagi kat FB skrg nie kecoh banyak sangat spam...

    BalasPadam
  10. morning bro ben! My pun nk smbg tido!

    flexible betul keje bro ben ni suke2 ht nk amik cuti an an. boss xmrh ke?

    BalasPadam
  11. ish

    apalah, x malu guna2x pic org..haha

    p/s morning mr. ben

    BalasPadam
  12. hahaha... abg ben ensem sgt... tu yg org tu nk jd mcm abg ben kot... hahaha.. :D

    BalasPadam
  13. abg ben yg hensem --- besok g uitm shah alam eh --- ada exhibition ---PM turun --- i nak masuk 1tube --- hahahhaa ---

    BalasPadam
  14. Bangun2... Udah2 le berselimut tu..

    BalasPadam
  15. pe lg Che Beng.... mintak royalti ler... ha3x.. xpasal!!

    BalasPadam
  16. assalamualaikum ben,

    sedapnya dapat tarik selimut balik

    maybe dia peminat fanatik kot
    jadi dia nk abadikan wajah
    ben tu sebagai wajah dia diFB

    alah...pejam sebelah mata je :P

    BalasPadam
  17. selamat pagi abg ben... (n_n)

    jahat nya org tuuu...
    kite bako jer...
    heehehehehehe... :D

    BalasPadam
  18. patut ada 2 perasaan:
    bangga sebb dlm byk2 blogger dan artis, BA yg dia nak guna gmbo

    bengang sbb suka-suki dia je guna gmbo org ek...takde kebenaran lak tu...appa raaa

    BalasPadam
  19. bismillahirrahmanirrahim.. waalaikumussalam..selamat pagi...hehehe ecececece..nampak cam abg ben sengih2 ja masa taip entri neyh..haha sapa soh abg ben letak pic hensem2 kan orang dah kebas buat modal nak mengayat...hahaaa opssss lariikkkkkk....

    BalasPadam
  20. asap tlinga?haha..
    ada orang dah marah kat aku bang..adoi..

    http://rafinilhan.blogspot.com/2011/03/sungguhaku-benci-blog-korang.html

    BalasPadam
  21. dia perasan mukanya sama dengan abg ben la tu... ;p

    BalasPadam
  22. wah..bestnya abg ben leh tarik selimut lg..
    abg ben tak blh biarkn org tuh guna gmbar abg ben..
    Takot dia buat kenduri plk..

    BalasPadam
  23. Sape yang dah tau BA takkan mudah terkena.. dia jadikan profile tu sebagai pembakar semangat utk dapatkan badan ketul2.. nanti dah keluaq ketul2nya baru dia letak gambar dia sndiri tu..

    BalasPadam
  24. ppergghhh...mmg pemes la abg ben nih..bz da ngalahkan PM lak.....

    sape yg gune pic bro tue?

    BalasPadam
  25. takot kena goda takleh blahh tu. HAHA

    BalasPadam
  26. Salam...& selamat pagi Abg Ben ZZzzzzz sambung tdo dah!

    Biasela tu ble org dh jadi femes ni, ada lak org terdorong nak gune gmbr sape yg femes tu..tapiiiii sini kte kenelah pandang yg + je kan Abg Ben mkin dia tak la sehensem Abg Ben kot so terus gune gmbar Abg Ben...tuk melariskan jualan pisang goreng die.

    p/s: berdoa supaya gambar x dijadikan bhn gosippp

    BalasPadam
  27. haha, ape cer la gambar abg ben dijadikan profile..kehkeh..jangan geng2 songsang yang buat gambar profile tu sudah la..abg ben kan badan ketul-ketul, mesti dieorang suka..^^,

    BalasPadam
  28. Morning !!
    nak tawu x ?orang yg pemes & encem ja org amek pic wat fake profile ;p wahh,mmg betol2 ncem lah bro ben nih ..nak signn ;p

    BalasPadam
  29. haha..muncul jugak fake profile..

    bako2...

    BalasPadam
  30. Orang femes macam bro ben neh memang tidak akan lari dari benda-benda mcm tu..redha saja lar..hehehhe

    BalasPadam
  31. akum, orang fames memang la kene cam tu, bangga kan je la

    BalasPadam
  32. :)..
    mental kot orang yang gune gambar abg ben tuu...

    BalasPadam
  33. slmt pgi abg ben tercenta.. kah3.. amboi 1tube saja dia.. ikutttttt

    BalasPadam
  34. hahaha...mmg patut la dia amik pic profile tu ben ,sbb pic profile tu la yg paling hensem skali,ce ben tukar pic profile lain cam gamba kat blog ni sbelah kanan ni..lg pon pic profile tu pon dah lamakan a.k.a. dah bezaman,bila punya pic profile tu ben?sya agak2 dlm 2 thn lepas ade?..hehe..opsss..

    BalasPadam
  35. hahaha... nak amik gambar org pun amiklah gambar org yang jauh2 sikit... artis korea ke, alex pettyfer ke... ni gambar bro Ben yg dia rembat, gilerlah!!

    BalasPadam
  36. pagi !!
    abg ben kat ensem gtuh..
    bkn sorg due, msti rmai lagi yg gune gmbaq abg ben kowt as main pic..

    :)

    BalasPadam
  37. Tu sure peminat abg Ben tuh..xdpt orgnyer, dpt gambar pun jadi ler..oh! Abg BEN..hahaha

    BalasPadam
  38. haha. mesti badan orang yang menyamar tu keding je kan.. tu yg die mengidam dak badan ketol2 tu :)

    (gambar aku dieorang xnk ke.. hehe)

    BalasPadam
  39. singgah membaca....
    gila glemer gak org yg curik pic abg ben tu ye

    BalasPadam
  40. mesti org tu xencem kan?sbb2 dia cilok pic abg ben..he3

    BalasPadam
  41. nak buat mcm mana kan En BA kacak...tu org curi gambar tu..jangan di mandrem sudaa...hahaha...

    BalasPadam
  42. kite bako je hussein!! erk.. die admire kt abg ni kot..

    BalasPadam
  43. ehehe..saya pon pernah kena.bukan dia guna gamba saya.tapi gamba yang diambil oleh saya. saya laporkan pada fb sbb dia tu nak humiliate saya.so fb remove dan bagi warning sama dia. alhamdulillah hidup saya kembali aman.

    BalasPadam
  44. en ben..sila mintak royalti dengan ini mat so'ot..ini pun kire demi masa depan jugak kan kan kan

    BalasPadam
  45. as salam..
    huh!
    baru dapat komen kat entri ni~
    oo.. perncuri gambar?

    katak + lalat = penyakit? kurang!!
    virus + udara = adenovirus!

    kuarantin !! kurantin!!
    haha~

    BalasPadam
  46. salam bro ben, betul ke ada org ciplak gmbar ben ?? report kat FB je teros bia kena block.. bahaya tu.. nanti boleh disalahguna :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.