Cik Epal tak tau rumah sendiri !!! Grrr

by - Mac 30, 2011

 

Abis recording vlog Cik Epal terus g antar dia balik ke rumah dia .. Bukan dekat wehh ... Ops... bukan aku je yang antar .. Ada krew 1Tube.my sekali arr ...DSC_0275 Best part .. dia boleh lupa jalan balik ke rumah dia !! Adoiii... Menurut dia , dalam kereta selalu dia tidur ... hahaha.. patut arrr... Patut apa ? biar aku je la tau  eh .. DSC_0276

Tengok ! Tu je dia boleh buat !! Tutup mulut dia je dia mampu ??

You May Also Like

43 comments

  1. hahaha...patut arr ape??hehe

    BalasPadam
  2. amboi smpai rumah pon lupa....betul2 nie....rasanya banyak tertelan semut kot..hehehe

    BalasPadam
  3. haha, bole pulak begitu ye..
    alamak, syada pon suke tdo dlm kete. sebaek ingt umah lagi.. ahaks
    :D

    BalasPadam
  4. hikhik..kelakar

    orang perempuan selalunya

    malas nak ingat jalan.

    tu pasal kalau boleh ade

    orang tolong bawak kete lagi best.

    relek je sambil kunyah koci

    BalasPadam
  5. SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN!
    http://farrahsyazana.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. so cute cik epal..ehehhe nice entry ben..ehhehe :)

    BalasPadam
  7. tidor kuat...!!!!!!!!

    patut la dia tak kurus..

    wahahahhahahaah


    jgn marah ek moon..!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  8. wah..kenapa lupa..adoi..haha

    BalasPadam
  9. hahaha...adoyaiii cik epallll...

    BalasPadam
  10. hahha , unie pun kalau jalna lain skit buleh tak ingat jaalan balik . hahha.dalam kereta kerja tidooooooooo ja !

    BalasPadam
  11. hahaha...cik epal cute sgt!

    BalasPadam
  12. kekeke...lawak arr cik epal nih.

    BalasPadam
  13. camner la leh lpe jln umah sndri??? hahaha, klakar pulak... :)

    BalasPadam
  14. as salam..
    haha~
    adoi..kelakar..tau la kete takde..
    jalan balik rumah pun takde. kelakau betul.adoii..
    haha~
    ok2.out 4 solat maghrib~

    BalasPadam
  15. haha rasenye cam tau je patot apenye..

    BalasPadam
  16. Haha.. sengAL beTOL Cik Epal...

    BalasPadam
  17. lawakla cik epal ni!hahaha tp sy pun salu lupa sebab xpenah drive!^^

    BalasPadam
  18. cik epal memang GONJENG betoi la

    BalasPadam
  19. Haha..lucu juga kalau lupa jalan balik rmah sendiri..anyway, ramai yg cakap cik epal ni lawak orangnya..

    BalasPadam
  20. kelakar..tapi kesah cik epai tu mcm kena mengena dengan diri ita aje...dulu duk kat damansara...keja kwn drive..ita tido gak..kena ekon..mata layu aje...masa bercuti ke pulau pinang...boleh lupa jalan balik rumah...sudah2 nya kawan antar ke opis...tido kat opis aje..padan muka...

    BalasPadam
  21. sy pun tak igt jalan balik ke umah sendiri almaklum la selalu ber driver & x pandai drive

    BalasPadam
  22. jiji. kete takde la.ekeke~
    ya kot?

    @_@" setau ku aa..dia takde kete. ekeke~

    BalasPadam
  23. aiyok.
    cik epal lupa jln rumah.
    ish2.
    cik epal kena lukis peta jln ke rumah sendiri ni. :P

    BalasPadam
  24. boleh eh lupe ..hehehhehehe..macam2 perangai ..(dah lama seh x hantar comment kat blog otai ni ..hehehhehe ) click sini ok ... http://farahazurah.blogspot.com/2011/03/follow-blog-fara-yang-ke-120-dapat.html
    ada hadiah untuk yg ke 120 ..

    BalasPadam
  25. HOMAIGOSH!!HAHA.SERIOUS LAWAK.MACAM MANA BOLEH LUPA ?

    BalasPadam
  26. hahaha.. comel je cik epal! :)

    BalasPadam
  27. patut ar bulat cam buah epal..hehe..chopp!!

    BalasPadam
  28. patot ape abg ben?,.hehe,..lawak tol cikepal ni,.klu sy pon cnfirm jelas ketara sy pon xingt,.wahahaha,.

    BalasPadam
  29. tu lah ternak lebah lagi cik epal oooiii

    BalasPadam
  30. cik epal pon makan semut macam yuyu eh...ekekeke nape en.ben tak bawa terus datang umah ai kan beshhhh

    BalasPadam
  31. lupe?? haha... menggedix je.. huhu

    BalasPadam
  32. ades!! camane leh lupaaa??
    optional : jangan kasi dia tidor lam kete...kalo tido lam bas camner??
    agak2 terlepas destinasi x?? adess...cik epal..cik epal..

    BalasPadam
  33. cemana la abg ben melayan karenah dia ye...

    BalasPadam
  34. miahahahaha...

    cik epal, cik epal..

    BalasPadam
  35. wah!! klaka la cik epal!! macam mana bole lupe jalan balik ke rumah.. actually, pernah gak jadi mcam nie mase mule2 pindah rumah.. nasib member twu jalan... buat malu je..

    BalasPadam
  36. ekekekekek... sabar je la ngan cik epal ni... ;p

    BalasPadam
  37. waaaaaa . hda pon same :( . ssh betol nak ingat jln . bnyk mkn mutmut . B)

    dah bape tahun baru ingat jln balek umah . eh , tp hda tak selalu balek aw , dok asrama . heeee :D

    BalasPadam