Aisey… aku terkantoi..

by - Mac 27, 2011

 

Camana la aku tak perasan.. sian kat sahabat blogger ni .. beria laa dia senyum kat aku tapi aku lak perasan.. adeh.. sowi la yer dik .. ben ni kalau dah dalam keadaan bermp3 , mmg tak sedar apa dah .. tengok orang tapi tengok kosong gitu .. hahaha…

Apa cerita eh ? aku malas nak printscreen.. maka aku copy paste je la yer ..

tq approve abg ben! pnah jumpa abg ben kat erl.. tapi bila tegur abg ben pakai earphone daaaa.. hahah ;))

kata dia : hahah.. lama dah.. masa tu abg pegang buku ape ehhh yang penting buku tu ada masuk muka abg ben.. kui3.. ermmm saya dah jadi macam orang gila dah tengok abg ben depan2

kata aku : erkk..dimanakah kejadian itu berlaku ?

kata dia : hehehe.. dalam erl dari putrajaya nak ke tasik selatan.. seriusly semua ingat kawan saya bawak orang gila pagi tuuu ngeh3x

kata aku : haha..sowieee...dpn ben? hurmm

kata dia : ahahha tak pa.. rasa kelakar jeee~~yes depan! uisshh segak abg ben kita depan2.. ingat nak amik gambar.. sbb tahap kesegakan abg ben tu terlalu meninggi so segan sikit..

Cerita di FACEBOOK BEN ASHAARI

Aiseyman .. panjang nak cerita.. tapi apa yang aku nak sampaikan ,  bila dah berkecimpung dalam dunia blog ni , jangan ingat orang tak kenal kita dah ..kita tak kenal orang tapi orang kenal kita .. haaa.. bukan ertinya kita dah popular atau femes tapi bila blog kita dah jadi bacaan harian mereka pastinya mereka akan cam kita , begitu juga kita .. kan kan ?

Sapa blogger yang kantoikan aku ni ? Jom .. mai SINI

You May Also Like

28 comments

  1. ahaaaa..ada baca komen 2 tadi....hehehhee....

    skodeng fb bro ben..sbb bnyk plak status bro kluar hari ni..hehehe...^__^

    BalasPadam
  2. alamak... comel awek ni... hehe

    BalasPadam
  3. Ya la..Cik Ben...Sekarang Cik Ben dah glamour gitu..

    BalasPadam
  4. heehe..abg ben dah jadi cam artis sekarang daaa..
    dah r segak bergaya..mau xcair org tgk kan!!
    wahhh....jap g jadi public figure sudah..
    psstt...sengaja ke pakai earphone tu??
    kaver ek..kaver ek??
    kalo saya jumpa abg ben kan..
    terus P.E.N.G.S.A.N!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  5. wahh , famous amos laa bro ! haha

    BalasPadam
  6. w0oow....mcm artis dah..hehe :D

    BalasPadam
  7. hihi..klakar jugak ehh...tp awek tu cute jgak..hakhak

    BalasPadam
  8. hehe nak buat cmne, kan. tak perasan. huhu

    BalasPadam
  9. errr patot la bila buka blog ramai gila yang terjah!! rupanya abg ben tulis pasal nia!! waaaa malunyaaa~~ seriusly masa jumpa abg ben masa ni rasa nak pengsan suda.. kui3..malu3x

    abg ben mmg buat nia happy la hari ni!! ngeh3x

    BalasPadam
  10. wahh... abg ben dah femes la.. nak tanda tangan bleh?? hehe

    BalasPadam
  11. wahh..dah terkenal satu malaya

    bagus2

    BalasPadam
  12. belalang klu nak org kenal kena kuar pakai topeng kamen rider la kot?

    kang org tgk kata org gila lak)

    hahaha

    BalasPadam
  13. jadi kene jaga kelakuanle lepas ni.. senyum sentiasa.. kot nanti ada orang cakap sombong lak..(walhal tak dengar sbb layan mp3)

    jom meriahkan ni:
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/aku-mesti-jenguk-blog-ni-hari-hari.html

    BalasPadam
  14. hehe teringin gak nk jmpe bro ben yg femes ni depan2

    BalasPadam
  15. minta sign kat bag boleh pok beng? ;p

    BalasPadam
  16. hahaks!!! terbaik lah.. abg beng mmg hensem!!

    BalasPadam
  17. as salam..
    blogger mengkantoikan blogger~
    haha~
    ok~
    noted. lepas ni kalau naik, mata kena meliar. hahaha~
    sign plZ~!
    yeah!


    ziarah nia~

    BalasPadam
  18. tertinggal.uik..
    terimas kasih encik ;)

    BalasPadam
  19. abg ben femes... dh mcm artis... artis dlm blog...hihihi...

    BalasPadam
  20. KTeRUJaaN YanG MLaMPau BiLEr JMPe BLoGGeR PoPuLaR... HeHe!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  21. hihih..lepas ni abg Ben kena senyum selalu, takut2 nanti jumpa peminat lagi ke..

    http://uptown-lady.blogspot.com/2011/03/bila-lagi-nak-tengok-all-girls-cantik.html

    BalasPadam
  22. Hahaha! Tegur depan-depan boleh tak dengar gara-gara bermp3 (+ bermimpi agaknya). Hehe...

    Kat opis pon camtuh jugak. Kita berteriak ngan opismate yang jarak dalam 3 meter jer tapi diorang boleh tak dengar sebab telinga diorang dah disumbat ngan earphone!

    BalasPadam
  23. @Seorang Insan Bergelar Ibuabg ben kan selebriti blogger...cayalah abg ben..!!

    BalasPadam
  24. ini bebelan di FB beberapa minggu yg lalu ni..ade perasan gak..hahaha..klu ade abpbh(anugerah bloger popular berita harian) bleh mnang ni...hahaha

    BalasPadam