Alhamdulillah.. kalau dah nama rezeki ..

by - Mac 31, 2011

 

Penat .. abis gym .. dok pk nak balik Putrajaya lak .. nak naik teksi turun stsn lrt .. pastu tunggu lrt  dah 10-15 minit .. kemudian turun kat Bandar Tasik Selatan .. jalan kaki ke stsn Erl Tasik Selatan lak .. Tunggu lagi 10-15 minit lagi .. baru sampai ... perjalanan memakan masa 10 minit jer .. sampai.. tunggu lagi.. baru wife datang amik.. 15 minit baru sampai rumah.. pengsan !!!!

Tapi ari ni lain pulak ceritanya ! Haaa.. apa cer ?? Cer cerita .. hehehe.. Kawan sewaktu kecik dulu ... haaa... tetiba hon aku sewaktu aku jalan kaki nak ke stsn bas ... nak tunggu teksi ...

Dia tanya aku nak ke mana .. Balik Putrajaya ler ... jawab aku.. Dia ajak aku sekali .. Wah... Dia pon nak balik sana rupanya .. mmg rezeki aku laaa ... tak payah penat penat .. hehehe ..

Dalam kereta , korang rasa apa topik perbualan kitorang ??? Hahaha.. bijak bijak ... cerita pasal blog ler .. hahaha... tu la dia.. aku mmg gitu.. aku punya cerita confirm boleh buat orang terpengaruh punya.. silap silap dia buat blog nanti bila dengan blogger ramai dapat duit.. hahahaha .. TOksah la 'N' oiii...

Tapi kalau nak mencuba apa salahnya kan ? Baru tau betapa mudahnya jadi blogger ni.. kan kan ?

You May Also Like

11 comments

  1. ni la dinamakan pengaruh rakan sebaya... hahaha

    BalasPadam
  2. bila lak pulak nak jumpa abg ben ni main sep sep tom tom. hehe.

    rezeki terpijak nama nya.

    sure, balik ni, kawan abg ben terus laju2 buat blog hehe.

    BalasPadam
  3. Ben memang bijakkkkk.....berkongsi ilmu...

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..Allah bg rezeki secara kita tidak sedar..^^

    BalasPadam
  5. mesti mcm2 ilmu blog dia nak tuntut uat balasan hantar abg ben balik ...hihi

    BalasPadam
  6. siapakah N tersebut ?? hehe...

    BalasPadam
  7. tuah bro ben tu tibe2 je ada org nk tumpangkan .
    haha;D

    BalasPadam
  8. hehee..tibe2 terasa nk bertapa kat putrajaya lah hahaha XD cari ilham

    http://biru-malam.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. sebenarnya susah jadi blogger ni kan abg ben..hrp2 dpt bg tips untuk blogger baru mcm saya,sbb saya nak serius berblogging ni..hihi=))

    BalasPadam
  10. as salam..
    hoho~
    aura diri boleh mempengaruhi orang lain~
    caya la encik~
    hoho~
    bakal menambah sorang lagi blogger~

    BalasPadam
  11. salam abg ben..
    dekat sekolah saya kan de satu pengawas tao!!
    singkatan dia PRS..
    tapi kan org panggil
    pengaruh rakan sebaya!!
    hehee!!
    apakahh abg ben ketua kepada PRS ITU?? lalallaa

    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging!!

    new entry :
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    BalasPadam