Bagi yang tak berkesempatan ..

by - Mac 28, 2011

 

Bukan senang nak tengok aku serius cam ni weh.. hahaah..

Hurm.. aku baru tau kenapa kebanyakkan pelakon takkan tengok semula lakonan diorng.. hahaha .. adeh.. buruk siut ... Bagi yang tak kenal , yang perempuan tu , namanya NISA KAY .. haaa.. korang tau tak ada cerita di sebalik si NISA KAY ni ??? Nak tau ?? Korang klik SINI

You May Also Like

10 comments

  1. memang terkenal jugak blogger nisa kay ni..
    aktif jugak dlm sb

    BalasPadam
  2. huhuhu... abg ben ni tgok muke pun nmpak serius tau... hihihi..

    BalasPadam
  3. naz dh tgk ni kat blog nisa. cam kelakar plak abg ben kat sini. seyes sngt. ngeh2

    BalasPadam
  4. If upload video dekat youtube pun, mesti orang yang dalam video tu tak tengok video dia. Muahahha

    BalasPadam
  5. Wahhh...

    Macam ala-ala YB jer gaya Bang Ben

    =D

    BalasPadam
  6. haha my dah tgk dah..
    my pn malu nk tengok..;P

    BalasPadam
  7. hihi pndai nisa mengacara likeee

    BalasPadam
  8. aBG BeN MaLu2 MeMuLeR... tuNDuK Je... biLeR DaH D HuLuR MiC, TWuS 'SeMaNGaT'!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  9. menarik....first time aku komen kat blog abg ben nie...saper kater blogger xleh fofular.....masuk tv tue.....bkn masuk af jer leh fofular skg nie....

    BalasPadam