Macam macam perangai …

by - Mac 26, 2011

 

Baru balik dari MAEPS.. Patut sedap semacam jer.. hehehe.. dan kesannya.. aku pening kepala skang… hahaha .. Salah sendiri la .. terlupa.. makan tak beringat.. nasib baik aku kalut update blog kat sana tadi.. kalau tak ? sah sah aku melantak lagi banyak ..

Esok , ada kenduri kawin lak kat Maktab  Pegawai Kanan PDRM di Cheras.. makan lagi… tapi kalau dah keadaan begini , agak menyukarkan aku ni untuk bergerak .. aiseyman ..

Petang tadi , aku terima panggilan telefon dari kawan aku … hurmm.. berhubung satu kes ni la.. Haih .. geleng kepala aku mendengarnya.. Orang kita ni kan , kalau bercerita mesti nak ada ajinamoto kan ? Kalau tak , tak best langsung cerita tu kan ? entah lah …

Satu lagi.. entah mana sesat laaa makhluk asing dalam FB aku .. kenal pon tidak .. tau tau kata aku gila ! Bila aku masuk ke FB dia , tenyata dia yang gila.. dok mengarut dalam FB dia .. bila tengok gambar gambar dia .. hurm.. patut laa..

Entahlah.. mintak maaf la yer dik .. abang terpaksa remove n block adik .. sbb adik yang buat gila kat FB abang .. maka tu je la abang leh buat .. bukan salah abang yer.. mungkin salah jiran adik tu kot yang mempengaruhi sosio ekonomi di tempat adik tu.. Haa .. tengok ! penyakit adik berjangkit dah kat abang !! Arghhhh…. Kuarantin segera !!

You May Also Like

28 comments

  1. yang penting saye tak gila ^^


    heheh.. banag benggg~ saye dah wakil kan abang benggg ke gathering blogger utara tauuu ^^

    dorang best ^^

    BalasPadam
  2. haha
    sampai kene kuarantin

    gmba dye knape abg ben

    BalasPadam
  3. encik Ben pun dah terkena penyakit adik tue...hehehe

    cepat makan obat!!!!!

    BalasPadam
  4. wahh pegi cheras...
    hohoho x sabaunye nak balik cheras mggu depan wohooo..

    wah ada olang gilakkah?
    larikkkk..

    BalasPadam
  5. biasalah manusia abg ben.. mcm2 perangai.. abg ben kan gila trafik...=) kategori gila jgk la2....=p...juz joke ok...

    BalasPadam
  6. la . .
    sape lah org nye tue . .
    x pasal pasal ckp mcm 2 . .
    isy3 ~

    BalasPadam
  7. skrg ni musim kenduri tak tunggu cuti sekolah. esok pon saya ada kenduri. huhu

    BalasPadam
  8. hahaha lawak la..sape yang gilo tu??

    BalasPadam
  9. jiwa kacao itu wolang. tetba kata abg Ben gila. :)

    BalasPadam
  10. kesian... hahahaha

    adik tu kurang ajinomoto atau kurang asam??? hahahaha

    BalasPadam
  11. hik..hik ada juga org mcm tu..mcm2 lah sekarang..

    BalasPadam
  12. ayoyo...ini budak pon ada ka...

    BalasPadam
  13. haha..kan dah kena remove...

    adeh..macam2 la org zaman skrg...sabar bro..sabar...

    ^__^v

    BalasPadam
  14. warghhh ni mesti Fb yang gambar2 hebat nih....huhu

    BalasPadam
  15. HAMBOIII.SEDAP2 JE BUDAK TU NAK KUTUK ORANG GILAAA

    BalasPadam
  16. orang fesbuk ramai macam tu ek . saya pun tetiap kali sign in ade je yang mendengki kata gila la maki macam2 . padehal tak penah bercakap pun . tak kenal langsung . ke saya memang gila tak tau laa kehkehkeh ~

    BalasPadam
  17. hahahha. ade jugak org gila mcm tuh!!! hehe

    BalasPadam
  18. good morning Ben. Jaga kesihatan sikit.

    BalasPadam
  19. Wah..

    Penyakit merbahaya tu

    Sib sempat kuarantin

    BalasPadam
  20. as salam..

    haha~ gila kelakar la adik tu.
    adoi..kuarantin dia~!
    pembawa virus sawan gila

    =_="

    mesti dia sangat2 tertekan kot sampai terlebih fikir.huhu..
    orang kurang siuman, macam tu la asalnya. terlalu fikirkan sesuatu perkara samapi terbawa2 dalam mimpi, halusinasi, dsb..
    akhirnya, makan diri.

    hah kan dah susah! kuranmg lagi seorang rakyat malaysia yang boleh menyumbang kepada ekonomi malasyia.

    ah! kuarantin! kuarantin!
    haha~

    BalasPadam
  21. ade jugak makhluk asing sesat .. tak kacau tapi terlampau seksi .. dah remove .. tak semua org suka seksi kih2

    BalasPadam
  22. gilakkk?? tidakkk!! ehss tetibe cam besh jer baca part last entry tuh..pasalnya beradik berabang pulakk.,,kalo org ganu cakap...alahai jurusnyaaa..


    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam