Syukur..

by - Mac 29, 2011

 

Alhamdulillah ... lega dah.. internet dah ok kt umah aku.. bermakna pasni malam malam bleh la bersegmen maut punya ok ? Apa lagi mau bikin kan ? Kasi huru hara laa..

Ok.. cerita sedikit pasal projek tadi.. Haa.. yang datang tadi , tak disangka , blogger fofular gitu ...  MARIA ELENA .. Nisa Kay dan Syafiq Rosli .. tapi yang terlibat cuma aku dan chef Hanielieza ..

Alhamdulillah ..segalanya berjalan dengan begitu lancar sekali.. dan kak liza pon takde langsung gugup.. aku je la skit skit tu pon tang penutup sbb banyak sangat  'S' .. haha...

Esok malam ada lagi.. mungkin nak rekod Maria pulak .. Ops.. lupa nak cerita .. Maria .. seperti mana dalam videonya , orangnya mmg begitu.. peramah dan sporting ! Cuma aku tak berkesempatan nak berbual dengan dia lagi sbb aku dok cari feel bagi recording tadi.. hehehe.. maklumlah , amatur.. hahaha...

You May Also Like

19 comments

  1. x tido lagi yob? kakakaka..kang bini anda jeling lak kang..kakakaka

    BalasPadam
  2. segmen jgn tutup naaa. abg Ben x list in lagi belog sy. wuwuwu. dah join ptg td lg kott. :)

    BalasPadam
  3. Bro Ben klu jumpe Maria kem salam kat die kate kopi kem salam, klu dapat sain die lagi cun.. huhuhhuu
    Bro Ben datang la UiTM shah alam nak amik gambo hehehe

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. tak sabar nak bersegmen... kang hubby ajak masuk bilik dah xleh join.. huhu...

    BalasPadam
  6. tahniah ben! moga terus sukses! :)

    BalasPadam
  7. Ben dah leh jadi perantara Malaysia Hari Ini .. hehehe segmen BLOGGER HARI INI. Amcam?

    BalasPadam
  8. WaH!~ aSeK iNTeRVieW oWaNG Je KaN aBG BeN Ni... BLe NaK iNTeRVieW SaYeR? HeHe!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  9. Maria?

    Jangan Maria Ozawa sudeh..hehe

    IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
    & JariPlastik

    Pendedahan Exclusive : Penyanyi Islam Membidas Mufti

    LabiLabi da follow kamu

    BalasPadam
  10. wah lame xkomen blog abg ben :)

    BalasPadam
  11. lepas ni banyak le segmen di malam malam hari pulak .. terbaekk =)

    BalasPadam
  12. WAAH.SERIOUS JELES DAN BEST NYA :D

    BalasPadam
  13. ni pun kak liza juga.. he.. tahniah ben.

    BalasPadam
  14. wah...ada projek..hehe..
    projek apa tue..?

    BalasPadam