Komen blogger pilihan .. 2

by - Mac 29, 2011

 

image

http://masikarfan.blogspot.com/

Aku takkan paste komen dia.. hehe.. kenapa ? Nanti akan ada yang pertikaikan.. " ni komen pilihan ?? " .. Jadi komenlah dengan seikhlas hati.. ini masa untuk belajar mengomen agar ramai blogger lebih buka mata akan keikhlasan anda sebagai seorang blogger.. InsyaAllah...

You May Also Like

17 comments

  1. stuju! ble orang comment blog kte, kte rse mcm ada jugak org bce entry kte kn, klu takat kt shoutbox, sadis shj.~

    BalasPadam
  2. eh bro ben, entry kita mcm same je hari nie..hehe.. :)

    BalasPadam
  3. hehe..suka gak baca komen2 dari ben ashaari ni..

    BalasPadam
  4. huhuhuhu...sangat terharu!
    terima kasih abg ben...
    semuanya saya pelajari dari abg ben jugak...you're my sifu!

    BalasPadam
  5. waa~fofular la kak mas lepas ni^^

    BalasPadam
  6. <----Komen secara ikhlas.... haha

    BalasPadam
  7. tapi kalau blogger baru..orang xnak baca entry. sedih. :/

    BalasPadam
  8. bestnya...segmen abg ben ni...gud job! =)

    BalasPadam
  9. kalo la aku xda test kol 5 japgi..memang da lama aku ngadap laptop sepanjang masa,,smata-mata nak komen blog ni...hehe

    BalasPadam
  10. abg ben, taknak review yg "tak komen" ke.. heheheh :p

    BalasPadam
  11. @Hazrina Erinhehehe...terima kasih erin
    takde fofular mana pun..

    BalasPadam
  12. banyak kali je baca belog en. ben. tapi takpenahnya nak komenkomen.segan.
    plus ta5tau lah nak komen camne.takpanda tunjuk keikhlasan.
    so,cara paling mudah,takpayah komen.

    BalasPadam
  13. as salam..
    yeah! komen dengan iklhlas tanpa prejudis dan diskriminasi!
    macam dawa.ngutuk batman sebab asyik2 nisa~
    asyik2 nisa.
    nah! cermin batman sebiji~
    memang kena dengan tema espresi ruang~
    ekeke~

    BalasPadam
  14. kak liza pun suka blog mas dgn kak longnya sal saari.

    BalasPadam