Isnin, 30 Mei 2011

Doa ku buat mereka ...

 

" hurm nie kisah mase arwah mak aku baru meniggal dulu la..biase la kan..baru ninggal..semua jadi celaru..ayah aku lak jenis pendiam sikit tau..ngan family arwah mak pon ayah aku xbnyk cakap..so bile mak dah xde ayah aku jadi segan segan sikit la ngan family mak..ape ape aktiviti ayah aku xna involve..ayah aku selalu bg alasan..keje lah ape lah..tp mmg xdinafikan..sejak mak aku pg..ayah aku jadi cam org hilang arah..ayah aku kan pendiam..so ape ape yg dye rase dye pendam and simpan dalam..so lepas mak aku xde..ayah aku selalu wat OT..keje Telekom kan..OT manjang..nie salah satu care ayah aku na elak dari dok umah and bersedih..aku tau ayah aku sedih..cume ayah aku xna tunjuk.."  sambung kat SINI

Terima kasih dan segmen ditutup ...

7 komen :

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

cantik sgt isteri dia ni kan? untung salleh yakob. Ashraf muslim ada? hehe

XOXO, Chempaka Sari.

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

huhu... walaupun segment kali ni susah sikit. Tapi mendapat sambutan juga. Bagus Mr. BEn syabas.

XOXO, Chempaka Sari.

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply to comment]

kisah blogger anismelon..

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Sejak kebelakangan ni, selalu jer terlepas nak hantar segmen..kenapa yer..huhu..

ShashaCatering berkata... [Reply to comment]

Semoga ayah Ben bertambah damai hidupnya selepas ini.

shopping2u berkata... [Reply to comment]

erk...

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/orang-atas-boleh-diam-tak.html

saje je hehe

shopping2u berkata... [Reply to comment]

sudah terjah smuanya..tiba masa nk tido

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI