Pit stop .

by - Mei 25, 2011

Terlena jugak aku akhirnya .. dalam bas dua tingkat ni yg mmbuai jer , sapa sapa pon pasti terlena .. kena pulak dengan air cond dan gelap..pergh..pakat berlawan dengkur ..

Sedar sedar kat hentian Sani Ekspress .. mau turun ke tak..tak terasa lapar mahupon nak buNg urine ...urine ??? Heehe..

Nasib baik aku bukan kaki merokok ..kalau tak sahih aku nak turun memberasPkan diri ...huhu..

Seperkara lagi..untung aku bawak laptop ni..hehe..bateri htc ni nak tamat dah dan aku recharge dgn gunakan sumber tenaga dari laptop tu ..heehe...

Maka dapatlah aku post entri ni...ok..mau sambung tidur ..

Published with Blogger-droid v1.6.8

You May Also Like

14 comments

  1. Alhamdulillah dah selamat sampai :D

    BalasPadam
  2. selamat tido...dan selamat dalam perjalanan..

    BalasPadam
  3. masih sempat tu abg ben update..cayalah

    BalasPadam
  4. peergh kat mne2 pun sempat update belog...caiyalah

    BalasPadam
  5. mlm tadi tengok ownernya datuk sani dpt award best business.. byk improvement dia buat sejak kemalangan melibatkan bas sani dulu. keyakinan customer ada semula.. so kita kena belajar dari dia juga. bukan mudah tapi Insyaallah boleh!

    BalasPadam
  6. eh. kemana ni..-.-'

    semoga slmt pergi n plg... err

    BalasPadam
  7. sempat lagi tuh! kalo laptop takde 1 hari apa jadi agaknya...

    BalasPadam
  8. t'ingin nak naik bas 2ble decker. xb'kesempatan lagik.. hu3..

    BalasPadam
  9. perjalanan yg panjang...klu saya sure tak mampu naik bas lama2.dlm keadaan yg sarat ni sure asik nak buang urine 45 minit sekali..kena baling gak ngan penumpang lain nnt.hahaha

    BalasPadam
  10. Mr Ben saya tak suka dgn Hp HTC saya, cepat sangat habis bateri...


    XOXO, Chempaka Sari

    BalasPadam