Tahniah BARCELONA ..

by - Mei 29, 2011

 

image

Dah tau Manchester United  bukan lawan Barcelona ..  Terlalu mantap  Barca pada tahun ini manakala Man United terlalu berharap pada seseorang individu untuk mengerakkan pasukan tu .. Apa pon dah berakhr ..

Aku terlewat nak cerita pasal ni ... hehee. .jgn marah aa.. bukan per , aku tak layan pon semalam .. tak amik pakej Sports dan tidur pon awal semalam ... Cuma terkejut pada mulanya baca kat FB aku.. grrr.. ada orang tulis kata Man United menang ..pelik pulak aku.. terus aku g Yahoo Sport dan ternyata sangkaan aku dari nun mula dulu , Barcelona mmg layak bergelar juara pada tahun ini ..

TAHNIAH BARCELONA dan peminat peminatnya .. Buat Man United ..malas nak kata apa apa .. cuba lagi yer.. 5 tahun lagi yer.. lalalala....

Er.. aku bukan peminat Barcelona yer.. hehe.. suka tengok Man United kalah.. kalau Man United menang , perghhh .. kecohhh penyokong diorng .. huhu... jgn marah aaa... lalaala ...

You May Also Like

12 comments

  1. Sokong Barca!!! [baru bangun tido lepas subuh nih...]

    BalasPadam
  2. yeahhhhh...dah angka dah!
    Tahniah Barca...

    BalasPadam
  3. messi terbaek r semalam..ball position pon 78-22..

    BalasPadam
  4. as salam..
    yeah!

    visca Barca!

    seronok la si yuss pepagi ni. haha!

    BalasPadam
  5. kak mas? angka?typo?
    nangka? jangka? bangka?
    hehe

    BalasPadam
  6. xkisahla..yang penting ada jugak title- epl da menang..naib juara pun ok pe..ok la dr tersingkir awal..better than chelsea,arsenal or liverpool musim ni..tu kenyataan..haha

    BalasPadam
  7. sy tak minat bola tapi bola minat saye.. erk... tp sy suka jersi barcelona..

    BalasPadam
  8. barca terlalu hebat atau memang MU yang tak hebat...sedih2..apapun cuba lagi tahun depan

    BalasPadam
  9. yeay!suke sebab MU kalah (^_^)
    im not barca fan tp sebagai fan chelsea yg sejati,sy dh upah barca spya balas dendam lalala

    BalasPadam
  10. saye rase yang paling kecoh ialah MU haters..tak caye tengok entri ni sudah...kalau kat kedai makan pun same...mesti ade golongan yang melalak2 time tengok bola

    BalasPadam