Bila blogger menjadi penulis skrip !

by - Mei 25, 2011

 

Nak pilih yang terbaik ? Hurmmm.. bagi aku , 22 blogger ini dah tunjukkan mereka antara blogger yang kreatif.. punya imaginasi tersendiri untuk mencipta jalan cerita mereka  sendiri ... Bukan mudah kan ? Sebab tu hanya 22 blogger menyahut cabaran ..

Apa pun , kita baca.. bagi korang mana satu yang paling kreatif dan menarik ? Jutaan terima kasih buat blogger IRA kerana menyediakan senarai ini ..

You May Also Like

20 comments

  1. UNCLE BEN ! Keyla nak mintak tolong ! http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/ DIA MURTAD ! PLEASE T_____________T

    Uncle hott , uncle share pleeaseee :"(

    Nangis keyla tau bila makcik nie kutuk nabi :[

    BalasPadam
  2. wahhh.. Terbaik la depa.. :)

    BalasPadam
  3. wahhh saya terpilih sekali lagi ! 2 kali berturut2 ! yes . hahah :D

    BalasPadam
  4. tahniah utk sapa2 yg menyahut cabaran tu..korg mmg KREATIF..Eza x join semalam :(.

    BalasPadam
  5. sifu..mintak maap xsempat nk wt...dok pikiaq2 gak jln cita tp xdan....aishh...ampun ya...hehe~

    BalasPadam
  6. saya no 12.2 kali berturut-turut..

    BalasPadam
  7. alaaaaaaa semalam sayangnya agak sibuk utk shooting jumaat dpn maka tak sempat join .. sayangnyerrr.. hehe seronok tgk rakan2 bloger lain dapat rasakan bagaimana kerja seorang penulis skrip.. =)

    BalasPadam
  8. Mr Ben.. hebatnya diorang.... rajin bebenor banyak lak idea...

    BalasPadam
  9. assalamualaikum encik ben.. semalam saya teringin sangat nak join mengarang drama ni.. dah penat2 karang... baca balik segala terms.. rupanye saya dah kuar tajuk... so, tak jadi hantar.. huhuhu.. anyhow, terhibur baca karya2 blogger lain.. saya ni baru bulan lepas join blogger - next time kalau ada contest lagi.. insyaAllah saya join.. ok dokie.. dadadada!

    BalasPadam
  10. hehe,no 1 kot best :)

    masuk bakul angkat sendiri

    BalasPadam
  11. kalau yg no 19 mcm mane ye...?? ^_^

    BalasPadam
  12. saya suke cite bro wacana....
    no 10...
    ttba je hero mucul dgn kete persona time nk mng....

    haha..

    BalasPadam
  13. yeahhh , sayesaye di situ ! hehe ^^
    thanks abg BEN :)

    BalasPadam
  14. last minit join...seminit lagi kaunter nak tutup..baru hantaq skrip..hahahah

    BalasPadam
  15. bru perasan yg ni... hehehe no6.. like..like..like... kaya traffic mlm ni.. :)

    BalasPadam