Di mana anon-anon blogger ketika ini ?

by - Mei 25, 2011

 

Hehe... masih berkaitan dengan isu entri INI .. Bukan nak memanjangkan cuma terfikir.. Dimana mereka yang kononnya berlagak suci dalam memberi pendapat mengenai blog blog seseorang tika blog tersebut terang terang mencaci maki ISLAM ?

Tak nak bersuara dalam entri mereka kah ? Ke sbb tak memberi faedah atau pulangan yang mengasyikan ? aiseyman .. Takde pon aku tengok komen komen mereka kat blog tu ? Hik hik ..

Tapi bila kat blog blog yang biasa ni , perghhhh.. dia punya lagak.. dia punya eksen.. tak hengatt !! Kalau menteri pasola weh dalam memberi pendapat mengenai blog blog yang mereka hentam ..

Eceh.. berani hentam yang duduk diam je ke ? Ni la time nak tunjuk jaguh ... G sana.. korang kan suka menghentam secara terang terangan .. Gemar berbalas komen .. Aku tengok skang ni kira buku bertemu ruas la.. G la ... best pe ?? Leh berbalas pantun gitu ..

Aku ? maaf la yer .. tak berminat .. dari dulu hinggalah sekarang .. hehehe ...

You May Also Like

9 comments

  1. Berkecuali jugak..
    Berblogging cuma nak menulis untuk melepaskan tension..tak kisah tentang followers mahu pun pengkritik...

    BalasPadam
  2. tu la..saya kuatkan hati gi sana.mmg rasa cam nak pengsan tgk islam di hina mcm tu.tp..anon yg mulut puaka takda la kat sana..haha..anon suka blog suci kot ben?

    BalasPadam
  3. abang Ben pun termasuk dalam story MERAPU ni . haha

    http://secungkildukaku.blogspot.com/2011/05/oh-tertipu.html :P

    BalasPadam
  4. diorg ske kutuk benda baik.. benda xbaik, diabaikan.. manusia akhir zaman kn..~ =.="

    BalasPadam
  5. slalu je gi sana... tpi tgk org islam kte ni yg lelebih dok komen maki2 org tu.. hummm.. sdgkan islam xpnah ajar wat mcm tu

    BalasPadam
  6. ape la nak jadi kan... macam2..

    BalasPadam
  7. sebab tu ada certain isu je aku sentuh.

    kalau benda2 havoc semacam, aku let others yang buat.

    :)

    BalasPadam
  8. emmm..... biasalah... manusia oh manusia.... janji kita sedar apa kita buat... benda baik... banyak ditenggelam dengan benda tak baik...


    bertudung kerana apa

    BalasPadam