Merekalah segalanya.. Doaku buat mereka ...

by - Mei 30, 2011

 

Terimbas kembali segala saat kita mencalarkan hati mereka .. dan kini kita semakin meningkat usia dan apakah kita kembali tercalar hati dek dengan perangai anak anak kita ? Wallahualam ..

Bacalah kisah mereka ..

"kami adik beradik tinggal berjauhan dengan mama papa..saat along bersuara untuk menetap di luar Malaysia pun mama dan papa cukup terkilan..namun ini hanya sementara..sebab setiap kali raya rumah papa dan mama tetap penuh dengan anak-anaknya..dan bila along melangkah keluar dari rumah, angah dan achik juga mengikut jejak yang sama..masing-masing berjauhan dengan rumah mama dan papa demi mencari rezeki..dan mama papa redha dengan ketentuan ini.."

sambungan .. SINI

Cerita yang lain ..

Hayatilah kisah mereka ...

You May Also Like

5 comments

  1. wah bestnya...klu tak BZ pasti saya join!
    XOXO, Chempaka Sari.

    BalasPadam
  2. Ben, umi nak minta tolong sebarkan post umi ni sebab kanak2 ni perlukan sangat bantuan..umi tau kalau ben buat entry..insyaAllah ada yang akan bantu dia..tolong sangat tengok la post umi dan gunakan lah
    http://umiscupcake.blogspot.com/2011/05/marilah-kita-bantu-adik-nurzihnirah.html

    BalasPadam
  3. terima kasih..ini ada sedikit tanda penghargaan dari cik sakura..

    KLIK SINI

    BalasPadam
  4. wahhhh bestnya tersenarai juak ya blog workshop girl di atas tu....kikikikikiki

    BalasPadam
  5. oh, saye ade d sini! dah terjah dorang ~_^

    BalasPadam