Entri SEGMEN KREATIF pilihan malam ini..

by - Mei 25, 2011

 

Cerita Pirates of the Kasih : The Movie mengisahkan hero aku bukan captain Ujang  yang sedang berjuang mendapatkan kembali chenta setelah dia dan isteri Nadya O'Conner terpisah dilautan Atlantik setelah berlaku eksiden ketapi bawah tanah seminggu enam belas hari tiga jam suku selepas kejadian INI.

Menurut tilikan mamaDiana (captain), iaitu nujum mak belalang Negara MTT, Nadya O'Conner telah diculik oleh geng Lanun Jalanan yang diketuai oleh Areliff yang berniat asal mahu menyelamatkan mangsa eksiden ketapi bawah tanah hanya untuk mendapatkan glemer, tapi setelah dia melihat Nadya O'Conner yang muka iras-iras gadis melayu , dia yang merupakan peminat num. 1 Mawi yang hit dengan lagu “Siapa bilang gadis melayu tak menawann.. tak menarik hati… “ terus menculik Nadya O'Conner untuk dibawa lari.

sambungan ...SINI

You May Also Like

11 comments

  1. hihihi.. maceh enchik Ben. :D

    BalasPadam
  2. hye! :)
    jemput singgah ke http://jangankalot.blogspot.com

    BalasPadam
  3. saya suka jugak sbb saya ade dlm cete tu.. hee hee pemes jab rase tetibe!! hee hee

    BalasPadam
  4. sedihnye saya tak terpilih..huuu :)

    BalasPadam
  5. wohooo..citer nadh ni memang kreatipp abg ben.. hhehe..
    btw.. tahniah nadh..^^,

    BalasPadam
  6. Negara MTT yang tak tahan tu..theeee~ :)

    BalasPadam
  7. wow..nad jadi watak utama ker ni..hik hik..malu pulak..nad baca guna snaptu semalam..sedih sebab xdapat baca abis..tapi sekarang baca abis dah..nak p tinjau tuan badan..:)

    Nad Nak Mintak Tolong

    BalasPadam