Lagi blog blog baru ... tengok jer ?

by - Mei 29, 2011

 

Alhamdulillah .. terima kasih IRA atas kerajinan ini .. makin menghampiri waktu tutup makin ramai join... tapi tak pe.. aku perhatikan ramai blogger baru ni muncul..

Hari ni walaupun dingin je dunia blog disebabkan ramai dok g shopping atau agenda lain , tapi di sebaliknya , masih ada yang merehatkan diri dengan berblogging..

Tak caya ? Majoriti yang join hari ni , muka muka baru.. tak caya ? G tengok sendiri ... kan kan ?

Sambung lagi ehh...

You May Also Like

17 comments

  1. Hai.. Saya pun baru jugak... Selamat berkenalan semua..

    BalasPadam
  2. Oh ye.. Lupe nak tambah tadi.. Blogger yang baru je update blog.. Hehe..

    BalasPadam
  3. nak nak join!!
    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-redah-blog-baru-jer.html

    BalasPadam
  4. nma saya tak kuaq lagi..heheehehe

    BalasPadam
  5. alaa.. nk join.. sempat lagi tak?

    http://syafiqaharina.blogspot.com/2011/05/segmen-abang-ben-redah-blog-baru-je.html

    BalasPadam
  6. hye..wan pun baru gak ~ =)follow la blog wan ;)

    http;//rizwanewan.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. bro da start buat segmen traffik semakin meningkat..hehe

    BalasPadam
  8. time kasih ben ashaari!!!

    http://incikjagung.blogspot.com/2011/05/terima-kasih-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. yay, sudah masuk dalam list. thx bro ben, traffic saya da mula naik plus follower sudah bertambah =)

    BalasPadam
  10. http://inikisahsayala.blogspot.com/

    Nak join jgk.


    Timekasihhh banyak banyak :)

    BalasPadam
  11. http://inikisahsayala.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-redah-blog-baru-jer.html


    sorry, lupa nak letak link tu. thanks ;)
    *harap-harap masih sempat lagi.

    BalasPadam
  12. alhamdulillah dn trm kasih byk2 buat abg ben krn sudi menyenaraikan blog sy dlm list artikel abg ben. jgn lupa terus undi abg ben yer kwn2 !

    BalasPadam
  13. hoyeah! adiela dah ade dalam list..dah ada yang mula terjah..tengkiu sangat2 abg ben..hehe..adiela undi abg ben.. :D

    BalasPadam
  14. alhamdulillah, tersenarai juga :)
    sekalung terima kaseh ya abg ben.

    hutang emas boleh dibayar,
    hutang budi dibawa mati.

    terima kaseh sekali lagi :))

    BalasPadam
  15. Blog sy segar dr ladang..jemput singgah yer
    http://herlittlehome.blogspot.com/

    BalasPadam