Bandar Machang ..

by - Mei 26, 2011

Sakit kepala ..aku tak tahu la rang mana sakitnya .. sejak bangun dari tadi , sakit sangat..hurm...telan dah ubat..

Ni wat ajak g cari mesin atm lak.. yang pastinya area kok lanas ni takde ...tak pasti kot baru buat ke apa..

Terpaksa menghala ke bandar machang.. ni kali pertama aku ke bandar machang .. sibuk gak bandar ni ..gamaknya kalau time raya mesti meriah gitu..Bandar KB lagi la meriah ...huhu ..kira best cuci mata ar bagi si bujang ..eheh...
Published with Blogger-droid v1.6.8

You May Also Like

35 comments

  1. Dia suruh jalan jalan sambil cuci mata cari atm la tu nak kasi cann... Haha

    BalasPadam
  2. rindu nak balik kampung.. kalau blk kelantan naik bas msti brhenti kat sini singgah umah kakak.. nak balik.... :(

    BalasPadam
  3. apsal tak pergi ke ketereh.. lagi dekat lau nk gi atm.. (rasanya kot) nanti leh amik gambar buah ketereh (gajus)

    BalasPadam
  4. Abg Ben,
    ni kg saya..hu2
    mmg meriah sgt..
    tak pyh tnggu raya la,
    tiap2 ari isnin mesti sesak coz ada pasar..hehe..
    rndu nak balik..huhu

    BalasPadam
  5. Apa lagi bro....singgah la di Kedai Mee Kampung Pek... makan nasik kerabu dier...:)

    BalasPadam
  6. mari bndr tanah merah la lagi sibuk...hehehhe...abe beng meh la tanah merah plop...heheheh

    BalasPadam
  7. penah sekali masuk machang masa outstation time keje kat opis lama.

    BalasPadam
  8. sakit kepala?? hmmm kena check tuu...darah naik ke apa...

    BalasPadam
  9. tade mesin atm? station minyak tade ea abg ben? humm..
    ahakz, bandar KB mmglah :) tp da lama sangat2 dayana tak pergi kelantan, masa kecik kot last, haritu pun pegi tganu jek :)

    BalasPadam
  10. rasenye dulu aku penah pegi kot

    BalasPadam
  11. mmg ckup stress kalau masok area ni..better jalan kaki

    BalasPadam
  12. salam perkenalan...nice blog....i've already follow ur blog...i really hope that u can follow my freshie blog too..:)

    BalasPadam
  13. kat kok lanas mesin ATM nya dekat POLIKB(MAYBANK,BANK ISLAM).Bank rakyat sekitar2 tu jew...d stesen minyak KOK LANAS ada CIMB...

    BalasPadam
  14. atm kat kok lanas ade laa abg ben..kt politeknik..jauhhh tu smpi g machang :)

    BalasPadam
  15. wahh..dh dekat ngan Terengganu..biler nak singgah sini lagi?

    BalasPadam
  16. bujang lg....
    tu dlm nk p ambik bini tu....mcm2 la cek BEN 10 ni...

    BalasPadam
  17. eh, ben buat apa kat sana? musykil nih...

    BalasPadam
  18. oit2.... kg gua tuuu... hehehehe... lamanya xblk ;/

    BalasPadam
  19. wah...kat ngan kampung atuk kite la..hahha..rindunyer kampung...

    BalasPadam
  20. takpe la ben..leh jln2 cuci mata tempat org

    BalasPadam
  21. bandar machang time raya maunya 3 jam utk lepas situ..jauhnya ben cari atm, kat tanah merah byk hehe,..kg akk tu

    BalasPadam
  22. duduk berjiran, tp belum sampai lg kat situ

    BalasPadam
  23. @Misz Nuriz
    yer..pasar senin.. hehehe.. klu ari sbtu lak suka beli susu segar kt situ.. rindu..rindu..rindu...

    BalasPadam
  24. bro ben dlm majalah intrend!!!

    bace kat sini

    http://www.eqbalzack.com/2011/05/intrend-june-2011-its-really-nice.html

    tahniah

    BalasPadam
  25. rindu machang.. teringat masa sem 1 & 2 dok uitm machang. hihi

    BalasPadam
  26. OHH MACHANG KU.TAK PERNAH PEGI SITU LAGI.KALAU KELANTAN,KB JE :D

    BalasPadam
  27. My hometown. Machang paling sibuk hari Isnin coz ada pasar minggu. Tudung & kain dijual murah kat pasar minggu tu. Time raya kat Machang memang jammed giler. Sebutan Machang ikut dialek Kelantan Mache ya.

    BalasPadam
  28. hai abg ben....im new here...haahahaha....abg ben my role modul...hahahah

    BalasPadam
  29. La... Machang tu...tempat kawe boh...

    BalasPadam
  30. hihi. saya blajar di situ.
    UITM Machang.
    kat sane, ade Agro Bank, BAnk Rakyat, BSN, TAbung HAji, Bank Islam, n ATM Ambank kat dlm 7e.. yup happening hr isnin. malam hr ni sunyi sikit. hehe

    BalasPadam
  31. kapung sayo tuh...haha... hari ahad ni nak balik mache...weeee

    BalasPadam