Rehat sat noo..

by - Mei 27, 2011

Jap lagi nak g masjid besi..petang mau g pasar tani ..malam mau layan Maharaja lawak ....hehehe ....blog , tetap ku layan nanti ...


Lepas solat mau layan basuh kereta...3 hari tinggal kat parking tu , dah macam kereta kebal lak..hurm...basuh sendiri je la noo..

Lepas subuh tadi...sempat post satu entri ringkas..Pastu tidur balik..mengantun teramat ..kesan dari ponstan yg aku makan mlm tadi..sakit kepala ..

Blog bulan ni aku jadikan ujian sekejap..nak test pembaca setia..kurangkan segmen dan pelbanyakkan cerita ..

Ok..mau pg dulu.. Ujang ... didik pembaca kita.... bagi mereka tersenyum dan bukannya geleng kepala ..

Published with Blogger-droid v1.6.8

You May Also Like

17 comments

  1. salam abg ben saya ade wat entry pasal abg.. thanks sgt2 bantu blogger baru cari mmbr2 blogger laen.. :)

    BalasPadam
  2. mcm2 abg ben buat dlm sehari, sempat blogging byk2 ag :D kagum !

    BalasPadam
  3. pasar tani tak de abg ben....jalan dah tutup tuk hari belia...booth pun dah pasang penuh.....

    BalasPadam
  4. dekat pasar tadi ada banyak gerai... sempena hari belia n jom heboh...

    BalasPadam
  5. jadual harI jumaat yang padat :)

    BalasPadam
  6. hoho..entri ni nak test para pembaca blog bro la ni!..takpe saya setia je

    BalasPadam
  7. hmm harini agak bz timetable.. mcm x sempat je nk tulis review filem karak n kungfu panda...

    BalasPadam
  8. ermm..siap2 dah xtvt sampai mlm..dasyat..

    BalasPadam
  9. have a nice day abg ben!.rehat biar cukup.

    BalasPadam
  10. hehe sahabat baik saya tu En.Ponstan... tapi tak elok amalkan selalu tau..


    Saya Sayang Ponstan

    BalasPadam
  11. compendium of your life for today...Busy tp menarik....gosok jgn x gosok...

    BalasPadam
  12. Memang santai ngan bro Ben.hehe

    BalasPadam
  13. suka entri abg ben yg camni...
    segmen seminggu sekali pun takpe! hehehehee...

    BalasPadam
  14. abg besi gi sloat kt masjid besi...kegemarannya adalah besi hehe

    BalasPadam
  15. bro ben jadual penuh dan padat

    BalasPadam