Jom Serbu blog Mereka .. masa untuk tambah folllower dan rakan blogger ...

by - Mei 27, 2011

 

Aku pasti ada yg terasa .. maaf .. aku tak mampu nak promosi semua ..tapi apa yang aku mampu buat ialah senaraikan kesemua link blog yang telah join segmen ini ..

Pada mulanya BELOG MTT  telah buat senarai ini tanpa diminta.. rajin anak murid aku ni kan ? hehehhe.. ada peningkatan skang ni.. makin rajin update blog .. PA aku lak , dah selamat bercuti.. dan skang gatai nak menikah ... huhu.. ngan sapa ? Tu aku tak nak bagi tau la.. kan IR kan ?

OK.. sepanjang malam , aku dengan sakit kepala ni , aku senaraikan saki baki url yang join.. nasib baik tak sampai beribu.. kalau tak , boleh pengsan aku malam ni. huhuh..

Jom .. skang korang leh rujuk semua link blogger di sini SINI .. InsyaAllah aku akan terus promosi setiap blog yang ada di link tersebut... Aku cuba yang terbaik ok ? tamo ada rajuk rajuk... aku cuma mampu usaha jer ...

You May Also Like

24 comments

  1. No prob la En. Ashaari. Masing-masing ada rezeki masing2 :)

    BalasPadam
  2. encik ben sori..sye cek sye nya takde..
    rsenya sye terletak url encik ben kot td..ehehe

    http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-ajak-serbu-blog-baru.html

    BalasPadam
  3. hehehee.... abg ben tolong jangan pengsan. terima kasih. ^_^

    BalasPadam
  4. abg ben sangat prihatin dengan newbie.terima kaish abg ben!

    BalasPadam
  5. bguslah abg ben nie...prihatin!
    thx 4 de help ya..:)

    BalasPadam
  6. sy kagum dgn brader ben, walaupun seorang bloger hebat tp sangat prihatin dgn bloger2 baru.. sy sokong semua segmen2 brader ben. kalau berkesempatan pasti sy join.. brader ben da selalu sediakan platform untk bloger newbie mcm sy ni.. hehe hope brader ben sudi jengah blog sy dan berikan komen sepatah dua kata.. hehe

    BalasPadam
  7. pergh!!!!!!! ramai gile kot..dasyat!!!

    BalasPadam
  8. boleh join lagi ke ni???hope i'm not gonna miss it..;(


    http://letseemyworld.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-ajak-serbu-belog-baru.html

    BalasPadam
  9. salam en ben
    terima kasih en ben atas usaha murni en ben ni
    wpun saya dah terlepas segmen
    tapi saya tetap sokong en ben

    BalasPadam
  10. salam en ben
    terima kasih en ben atas usaha murni en ben ni
    wpun saya dah terlepas segmen
    tapi saya tetap sokong en ben

    BalasPadam
  11. BA memang suka tolong orang..sib baik tak sampai pengsan

    BalasPadam
  12. BA memang suka tolong orang..sib baik tak sampai pengsan

    BalasPadam
  13. :)

    kami tau abg ben cuma abg besi... bukan abg robot :)
    lgipun abg ben da banyak tlg org...
    robot pn xleh wat camtu sbb robot mna ada belog

    BalasPadam
  14. xpa...takdak rajuk pun...<---ayat pasrah..hihi

    BalasPadam
  15. Haha senang sikit nak p serbu..Taw Incik Sifu penat kan baru balik dari kelate knknkn..Bukan nk bodek ! untuk senangkan diri sendiri dan yg lain2 nk p terjah gak..:)

    Pssstt.... tunggu kat kawen dari PA dan I jklmnopq R stu.. Haha !! :D

    BalasPadam
  16. dah join. tp xde pun eyfa kat situ. sob sob

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-ajak-serbu-blog-baru.html

    BalasPadam
  17. Arghhh....dah terlepas..huhuhu baru berjinak2 dgn diunia blog ni

    http://syazny7.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. salam brO...
    kalau rase blog aku ni baguss...
    promote ler...

    http://che-armad.blogspot.com/

    nak cari 1st in 1000 follower...

    TQVM...

    Thank You Very Much....

    BalasPadam
  19. salam brO...
    kalau rase blog aku ni baguss...
    promote ler...

    http://che-armad.blogspot.com/

    nak cari 1st in 1000 follower...

    TQVM...

    Thank You Very Much....

    BalasPadam