Bila Ben Ashaari dan Eqbalzack bersatu dalam majalah

by - Mei 23, 2011

Ehem...sapa kata blog Ben Ashaari tidak berinfomasi ? Aku tak kata pon..hehe..tapi majalah In Trend keluaran June yang kata..hahaha..

Terima kasib buat bro Eqbalzack yang maklumkan mengenai artikal ni.... terharu gue... seolah dpt semangat baru untuk lebih meletops dalam dunia blog ni ..


TERIMA KASIH IN TREND ..
Published with Blogger-droid v1.6.8

You May Also Like

39 comments

  1. wahh.... tahniah kat korang berdua.. dua2 fav kak liza.

    BalasPadam
  2. tgk muka abg berdua ni,cam ade iras2 la..

    sedare mare ea??hehehe..

    sedare sesama Islam kan..

    BalasPadam
  3. YESS!!!

    alhamdulilah and congratulations.. :)

    BalasPadam
  4. pergh, tahniah bro. mmg layak masuk pon

    BalasPadam
  5. eqbalzack ni dulu cikgu tuisyen i..
    tapi dia dah tak ingat i..
    :P

    BalasPadam
  6. Wahhhh macam mana boleh tak taw ni.. theeee~ tahniah tahniah Incik Sifu ! :)

    p/s : Jangan lupa buat frame nanti..Hehe

    BalasPadam
  7. tahniahhh...makin glemer uuuuu....hihihi...

    BalasPadam
  8. puihhh! jeles nyaa! nak gak! saye masuk sekali ja dalam majalah :'(

    BalasPadam
  9. perh jelez nye..nak gak masuk majalah..majalah ujang pon jadi la ekekeke :P

    BalasPadam
  10. Pergh!!! Masuk majalah pulak..panas!! panas!!hehehe

    BalasPadam
  11. wahhhh, hebat !!
    tahniah abg ben :)

    BalasPadam
  12. peh..mantap la ben ashaari..bilalah hackers nak masuk paper agaknya...heheh

    BalasPadam
  13. wah3.. ambo pnah masuk majalah jgak.. majalah skolah.. =D

    BalasPadam
  14. So, dis is the 2nd time featured in magazine ye Ben?? Wahhhh .. hebat!!

    BalasPadam
  15. wahh wahh..... boleh dah tu pekena teh tarik lagi....he he he

    BalasPadam
  16. Tahniah pada blog, femes sehh blog ni, tuan dia sapa tah...tak kenal pun...haha, tengokk...tu masa nak approve komen aku, sure muka ketat...releks, kata suci....

    BalasPadam
  17. Wahhhh, TAHNIAH abg Ben. Tak sangka dengan hanya berblog boleh masuk majalah. Saya nak masuk majalah jugak (dalam mimpi ja la, hehe).

    Jom Sertai Cabaran Ni.

    BalasPadam
  18. wahhhhhhaaaaaaa...2 org yg hebat dlm dunia blog bersatu..congrats^^ blk kang kene cr ni intrend

    BalasPadam
  19. @Mat Gebu

    ahahahhaha! gelak baca komen pcm!!!!

    erkkk..tahniah abg ben~~ :p

    BalasPadam
  20. terima kasih selit nama gue kat entry ni ben, lepas ni kita jadi cover maskulin pulak..hahaha

    BalasPadam
  21. bile aku nak masuk plak???

    BalasPadam
  22. fuyyohhhhh.... hebat btul.. ni yg menambahkan semangat ni.. erk.. kte lak yg lelebih.. hmm jom tgk entri ni plak http://www.my-shopping2u.com/2011/05/hati-hati-ada-perompak-di-shout-box.html

    BalasPadam
  23. tahniah abg ben n abg eq! xD

    BalasPadam
  24. tahniah :)

    BalasPadam
  25. tahniah....semakin meletops lah pasni...^^

    BalasPadam
  26. Amboi seronoklah Mr. Ben... masuk majalah kot.

    BalasPadam
  27. tumpang bangga dan gembira...

    dua2 rapat..=)

    BalasPadam
  28. Wow!!! Amazing...Btw I hope You'll achieve what you dreamed Bro ben!! Keep it up!!! Do Follow and Promoting My blog too...Hhehehhee..

    http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com

    BalasPadam