Aku dah tau punca sakit kepala aku !!

by - Mei 31, 2011

ARghh.. patut laaa... adoi... kenapa aku tak perasan selama ni .. Nak kata berlaku pendarahan otak , tak la pulak .. nak kata berlaku gegaran otak , jauh sekali .. Nak kata otak aku hilang , lagi la ngarut !!

Dah tu ?? hurm.. puas la aku dok mencari puncanya ... akhirnya aku tauu.. puncanya datang dari internet !! Grrr... sakit kepala tengok gadis gadis dok berposing terteleng sana sini haaa.. mana taknya , aku hanya mampu tengok jer.. nak ngorat ? hahaha.. ada sapa sapa nak sediakan keranda untuk ku ini ? hahahha ...

Idok ler.. aku tengok makin lama makin ramai gadis melayu beragama Islam dok bergaya sakan dalam dunia maya ni.. Tak risau ke gambar korang dijadikan koleksi dek mamat mamat gila seks ? Haaaaaaaaa.... atau nanti ada yang gatal di superimposenya.. mau tak gila weh ? sian korang nanti.. sapa susah ?? Aku gakk .. aku susah laa sebab satu bangsa dan satu agama aku weh..

Aku sebenarnya tak nak amik tau langsung la.. yelah kan , macam aku kata .. ni bab hak di dunia .. di akhirat , bukan hak sapa sapa dah .. semua hak Allah ... aku tak leh nak kata bab syurga neraka.. aku tak berhak ..

Cuma ... bawak bawak berfikir selepas ni sebelum terlambat seperti gambar korang yang cun melecun yang sepatutnya menjadi simpanan sang suami tercinta tetapi di dapat dalam laman web lucah ! Mak mertua leh pengsan weh !!!

Jangan lupa undi aku di SINI

You May Also Like

15 comments

  1. betoi tue abg ben. sokong2.

    BalasPadam
  2. sangat lah betul abg beng..

    macam2 gaya dah sekarang..mana taknya..dr kecik dh ajar kemain berskirt2..dh besar t??sendiri mau pikir..huhu

    BalasPadam
  3. hehehe...betul 2 abg ben..
    bahay lau gambar dew dalam laman wed cm2...ati2 yew kaum hawa...bahaya 2..
    ^_^

    BalasPadam
  4. abg ben dh kawen xpe,.... kurang sket risiko melihat.. kami2 yg bujang telajak ni kesian tau huhu

    BalasPadam
  5. ha'aa. sokong2.letak gambar yg sopan-sopan jer..

    BalasPadam
  6. diorang adalah golongan yang memalukan agama Islam lah.Islam hanya pada nama.:(

    BalasPadam
  7. hahah..ada betol gak tu abg ben!^^ sekarang ny mmg dah rmai pompuan centu..huhu,tegur kena marah..adoii

    BalasPadam
  8. naudzubillah min dzalik..mesti abg ben byk istighfar ble tgk gmbr2 camtu..

    BalasPadam
  9. Saya pun tak faham, ada sesetengah tu yang bertudung, tapi post gambar dalam facebook termasuk gambar yang tak bertudung...dah menjadi tatapan lelaki yang bukan muhrim. Lucunya, yang empunya diri pernah membuat komen di wall pasal aurat....ermmm..speechless...

    BalasPadam
  10. alhamdulillah. Nsib bek xde gmb2 sorg2 yg seksi meksi. Haha

    BalasPadam
  11. privatekan gambar kat dalam facebook..hehehe
    **pstt..terteleng2 tu macam perli saye je adoiiii..okeh2 saye letak gambo rimo sat lagikk

    BalasPadam
  12. kalau dah tau gambo tu sexy, tak payah la upload kt fb.nak tayang sgt..

    BalasPadam