Ini baru berhati perut ..

by - Mei 30, 2011

Alhamdulillah ... dulu parking depan stsn erl tu , harga dia mencekik darah ..mmg leh tercekik la bila tengok harganya ..

Perubahan pada harga parking tu aku perasan sehari sebelum aku pergi ke Kelantan .. aku punya la dok pikiaq nak parking kereta selama 2 hari 2 malam tanpa gangguan.

Allah permudahkan urusan aku ..Alhamdulillah ... sedang dok pikiaq tu , aku ternampak satu notis di tengah jalan sewaktu nak g beli tiket erl ..

Buat pengetahuan korang , aku dari sekolah kaki baca notis kat white board .. diamalkan hingga sekarang ..hehe ..

Bila aku baca jer ...syukur .. aku dah dapat jawapan ..maka aku akan parking kereta ku itu di situ je memandangkan harganya yg murah sangat !

Kalau tak silap aku sebelum ni mmg mahal gila ! Nak tengok parking tu pon dah fikir berkali kali..haaa..disebabkan itulah , tempat parking berkenaan kosong dan ceria jer.. sapa rugi ?

Tapi tu dulu..skang penuh dah...ok la lain ? Dari takda baik ada kan ? Heehe...

Terima kasih atas keprihatinan pihak terbabit ... kalau dpt murah lagi , lagi comel .. ehee..sekadar mencuba..lalala..
Published with Blogger-droid v1.6.8

You May Also Like

8 comments

  1. kadar parking kena berpatutan..
    tak rugi pun kalau dia caj murah..


    Rupanya TV LED belum wujud di Malaysia

    BalasPadam
  2. kehkehkeh.. abang bengggggg typo lagi banyak dari saye :p

    BalasPadam
  3. wah..dah murah dah..baguih la tu...huhuhu

    BalasPadam
  4. **aku dari sekolah kaki baca notis

    typo eh hehe..

    BalasPadam
  5. bagus2.. hehe,kekadang ada stgh org xamik tau..hurm, tp lau dpt free lgi best!

    BalasPadam
  6. kena kayuh basikal her ler lepas nie.. :).. jimat.. hahaha

    BalasPadam
  7. sekarang kat putrajaya semua parking dah berbayar...tapi rm2 tu berbaloilah utk tempoh yg agak lama!

    BalasPadam
  8. mai parking kat komtar laaa...singgit ja...hahahah

    BalasPadam