ARSENAL vs HARIMAU MALAYA

by - Mei 25, 2011

 

image

24 MEI 2011: Ketua Pegawai Komersial Arsenal, Tom Fox (kiri) menyampaikan jersi kelab itu kepada Timbalan Presiden FAM, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah (dua kanan) pada sidang media sempena Arsenal Asia Tour 2011 Subang Jaya, Selangor. Kelab EPL itu akan menentang skuad Harimau Malaya pada 13 Julai ini. - Utusan/AZRUL EDHAM MOHD AMINUDDIN

sumber : UTUSAN MALAYSIA

 

Hurm... CHELSEA.. MANCHESTER UNITED .. BRAZIL ... dan sekarang ARSENAL .. akan datang ke Malaysia untuk mengadakan perlawanan persahabatan atau pertunjukkan ?

Tak kira la apa pon , pastinya akan menarik ramai peminat peminat bolasepak untuk pergi menontonnya .. Peeewittt... Harga tiket ? pastinya mengarukan kepala.. hehehe.. i like ..

Aku ? Tak teruja ker ? Aku minat giler dengan pasukan Brazil satu tika dulu .. Diorng datang , aku tengok je kat rumah... Aku tak minat dengan MANCHESTER UNITED .. diorng datang .. tak teruja langsung .. Aku minat dengan ARSENAL .. diorng datang ... aku lagi la tak minat langsung nak g ... hahahaha..

Kenapa ?? Sebabnya mudah saja.. aku tak sanggup nak berasak rasak dalam stadium tu.. Aku tak sanggup nak pening kepala nak cari parking kereta ... semata mata nak tengok diorng bermain cam latihan harian jer .. hehehe ..

Dan.. aku rasa aku dah tua la kot nak bersorak gitu gitu.. baca suratkhabar je la ... hehehe .. Kalau aku muda sekitar bawah 20an mungkin la kot g .. dok 'panas' lagi kan .. hehehe..

 

Dan .. ada contest ni.. kalau korang berminat nak join .. SINI dan SANA ..

You May Also Like

8 comments

  1. ishhh...dah tua ke En Ben? Biar benar?

    BalasPadam
  2. cam terase panas lagi ni..

    BalasPadam
  3. confirm lah aku tak dapat pegi...

    tiket die boleh buat duit makan aku sebulan kot..ha3

    BalasPadam
  4. ade team la..
    sy pun tak minat machester united..haha

    BalasPadam
  5. Arsenal...... ARSENAL!!! Ha ha ha

    BalasPadam
  6. lain aura nye tgk kat stadium ni abg ben...kalau dah minat elok g tgk kat stadium

    BalasPadam
  7. aku pon cam ko jugak la bro...dah rasa tua utk benda2 cam.tapi ini peluang keemasan.kira cam last kopek ah haha before tua.tak kira....aku nak g jugak

    BalasPadam
  8. aku pon sama mcm ko la bro...rasa tua utk bnda2 camtu.tapi ni kire last kopek ah...xkire,aku nak g jugak hahah

    BalasPadam