Tak sia sia jadi blogger ...

by - Mei 30, 2011

Alhamdulillah .. Terima kasih buat blogger aka anak murid terbaru aku , IRA kerana menyediakan list lengkap ini walaupun aku tak minta ... hehehe.. sifu nak mintak , segan.. mana tau bz dating ke apa kan .. hehehe ..

OK.. segmen REDAH BLOG BARU dah selesai ... list lengkap korang leh tengok kat SINI .. haaa.. ok ? Redah dan follow.. aku rasa 90% pasti akan follow korang balik.. ni khas buat mereka yang gemar follow memfollow.. aku bukan galakkan tapi mereka dah suka.. takkan nak marah lak kan ? haaa ..

Pagi tadi , aku terkejut bila melihat kedudukan aku di DIGI WWWOW tu.. jatuh kembali ke no 4.. agak emo sekejap .. yelah , FB aku ada berpuluh ribu rakan .. tapii yang undi ??? Sapa tak kecewa kan ?

Tapi setelah diberi semangat oleh rakan rakan blogger terutama rakan rakan yang baru kenal aku dan juga yang agak lama , semangat aku kembali segar .. Dan aku kembali merampas kedudukan tersebut ..

Dan aku juga dah buat analisa mengenai lawan aku di DIGI tu .. jurang undian.. aku dah tau berdasarkan .. ehem.. ada la aku wat camana kan .. tapi tak pe... seminggu akan datang ni , aku takkan berdiam diri dah ...

Apa pon , jutaan buat semua rakan rakan semua .. tak kira blogger ataupun bukan .. anda semua tetap dihati ini ... Dan satu lagi... sebelum korang nak tidur , aku pinta korang undi aku untuk esok lak .. boleh ? Tak susah pon.. seminit je .. ok ? Klik SINI ..Terima kasih...

You May Also Like

10 comments

  1. Dah vote. Good luck En. Ashaari :)

    BalasPadam
  2. chaiyok bang ben!!!mest meang punyer dg cntest ^^

    BalasPadam
  3. wah..leh terjah sok :)

    tp menyampah dgn blogspot ni xleh bukak dgn opera..benci2~

    BalasPadam
  4. thanxs wat segmen abang ben...

    abang ben di tag disini...

    sedikit cerita about abang ben...

    klk di sini http://honeybarneyslife.blogspot.com/2011/05/di-follow-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  5. abg ben mmg jdi isu semasa la. ekeke!

    http://gadisarmy.blogspot.com/2011/05/xbole-la-nk-pggil-die-pakcik-ben.html

    BalasPadam
  6. ala nti abang aeh silap uncle ben akan naik balik.hehe..da undi!

    BalasPadam
  7. hye. morning! Hehe. eyfa dah undi untuk hari ni :D

    Selamat Berjuang menentang musuh. hik hik :p

    BalasPadam