Mmg tau dah SALMA juara MENTOR 5

by - Mei 29, 2011

 

Dari mula tengok MENTOR 5 , aku dah rasa SALMA lebih berbakat dari yang lain ... Dari pusingan pertama sampai ke pusingan 3 aku follow.. Sama jer .. semua menyebelahi dia .. mmg dia layak ..

Kemudian pusingan seterusnya , aku tak nak tengok dah .. sebab dah confident dia dapat punya .. Sampai la ari tu , wife bagitau SALMA hampir disingkirkan .. nehhh... aku tak percaya punya .. Dia aset MENTOR 5 kali ni.. punca SMS yang tinggi.. permainan politik .. tapi dia mmg layak ! ni cuma permainan politik pihak penerbit .. nak kasi gempak gitu .. cait... taktik lama..

Entah malam ni , wife kata ada final mentor .. malas nak tengok sebenarnya .. tak tumpu perhatian langsung dengan Mentor.. bila sorang sorang keluar menyanyi... tak menarik perhatian langsung .. kecuali Salma .. tu pon masa lagu ke dua dia dengan Jac .. ok gak la..

Keputusan ... terlalu jauh beza dengan yang lain .. Salma mendahului dan akhirnya juara .. seperti yang dijangka.. sesungguhnya , mentor kali ni tiada saingan ... serius , tapi jauh lebih bagus dari AF yang semakin mengarut !!

Kenapa aku kata mengarut ? semalam buat kali pertamanya , aku tertngok HAZAMA .. yang peliknya , pak nil boleh kata rambut HAZAMA jadi kegilaan remaja sekarang ? Erk.... oh tolonglah.. adoiii.. Hazama ? Suara ke laut .. jauh lebih bagus BLACK ! Terlalu jauh juga nak dibandingkan dengan SALMA !!

Apa pun.. SALMA dan ERRA FAZIRA , tahniahh kerana menjuarai MENTOR 5 sejak ari mula lagi ... bagus ERRA kerana tidak memilih rupa dan mementingkan bakat .. tak cam AF !

KLIK SINI ..

You May Also Like

19 comments

  1. erk rumah shaf takde astro , so tak tgok af haha

    BalasPadam
  2. ohya..
    baru tahu jugak salma ni dah ada anak..
    before this tak tau pun..
    lol..
    :P

    BalasPadam
  3. yeahh..Salma Juara..
    btw, Hazama ? kekeke no komen..
    haha ~

    BalasPadam
  4. salma mmg terbaik, suara die power, af? macam dah tenggelam,dah tak ada sinarnya lagi

    BalasPadam
  5. Ha ah.. Sokong salma gak.. Tapi bukanke salma tu memang dah artis..

    BalasPadam
  6. betul tu abg ben! mentor lagi bagus dari AF..semua harapkan rupa je.. harap2 Mentor terus maju dari AF..

    tahniah Salma! i luv Salma dan Erra! bawak balik chevrolet tu..
    Salma Juara Mentor5

    BalasPadam
  7. yup...suara salma mmg power....
    AF? ? ?
    wlpn umah da astro, tp cm xmint lgsung nk tgok...
    af bnyk mngarut...
    serius kta, sorg pon artis AF saya xknl...

    BalasPadam
  8. salma memg power, terbaik!

    nasib baik af da last, x menarik pon!

    BalasPadam
  9. salma menang ek?yayy!!!dia memang berbakat besar...

    x tgk tv td...otw balik dr kg...hehe...

    BalasPadam
  10. tak sia2 undi Salma..yeahh.

    BalasPadam
  11. hehehe.. lucu baca komen en Ben pasal AF tu.. hahaha... yola, AF ni nampak lebih mengarut.. ntahahapantah... semua peserta xda pakej.. mentor jua lah yang mantapp.. Salma the best..

    BalasPadam
  12. memang...takde kejutan untuk keputusan ni pun. salma memang suara dia yg best drpd yg lain.

    BalasPadam
  13. hoho tahu xpe.. af pilih rupa.. muka cantek, tarik undi.. bila nyanyi, budak tadika lagi best. haha

    BalasPadam
  14. salam snggah abg BA...mmg best btol tgk mentor td kn...mmg dh dpt agk salma kompem mng..smlm sy pon trtgk konsert AF kt kdai mkn..boring gle..hihiihI

    btw, sy pon ade wat entry psal salma menang ni...klo sudi jenguk la ye... =)
    http://paksyahot.blogspot.com/2011/05/salma-juara-mentor-5.html

    BalasPadam
  15. Mmg Salma yg terbaik.Shiha pun ok juga tapi bila bercakap macam menghafal.Tak original!Iqa?Saya tak minat sgt.Menyanyi ntah apa2 masa dgn Faizal Tahir.Pasal cantik, pada saya walaupun Salma tak secantik Shiha dan Iqa( potongan badan je)tapi Salma so sweet nampak sincere sangat.

    BalasPadam
  16. Hermmmmm..... i pn sokong salma, sura memang best wlupn ada yg kata tak cantik...cantik ape kan, kalau cantik sgt suara tak berapa best tak guna juga, apa pn status salma tak penting, ada anak bukan satu masalah pn, itu semua tak penting, yg penting bakat ada....

    BalasPadam