Jemputan khas ..

by - Mei 31, 2011

Sakit kepala .. sejak malam tadi kepala aku sakit sangat .. nak g gym pon malas .. haih .. kalau duduk rumah ok jer lak .. stress kot ..apa yg aku stress pon tak tau ..

Aku otw ke mid valley .. ada jemputan menghadiri satu majlis seperti yg korang nampak dalam gambar yang diatas tu ..

Keje ? Dh mintak half day ..ikut nak mc je sbb sakit kepala ni .. tapi ada keje kat opis ...kena g gak la..

Hurm...majlid bermula kul 1045 .. malas nak drive ke sana terus..kang takut terpengsan dalam kereta..bahaya bahaya ...huhu ...

Haaaa...korang dah join segmen baru aku tu tak ?? Cepat cepat...tanggungjawab sosial sebagai blogger tuu...

Dan jgn lupa undi aku tuuu...tinggal 8 hari jer lagi .. ok ? Tqqqq..
Published with Blogger-droid v1.6.8

You May Also Like

7 comments

  1. Join udeh, undi pun udeh...

    BalasPadam
  2. kalau dok kampung bolehla bagi petua hilangkan sakit kepala guna sireh, dok kl byk sirih tak?kalau jumpa sireh, ambik 3,4 helai, ramas dlam air pastu basuh kepala...panas sgt kot...

    BalasPadam
  3. woot!you have successfully done..:)
    dah undi abg ben hari ni..:)

    BalasPadam
  4. musim panas giler skrang..itu sakit kepala kot..mujur pagi ni dah hujan...huhuhu..bagus jemputan tu..nanti share2 lah

    BalasPadam
  5. panadol 4 biji + coke...99.9 percent hilanglah sakit tu!

    BalasPadam