Akhirnya... penantian berakhir !!!

by - Mei 27, 2011

 

imageKelab BLOGGER BEN ASHAARI yang mana menjadi tempat mempromosi entri terkini blog blog mereka yang telah beroperasi lebih setahun yang lalu akhirnya mencecah 10 ribu ahlinya yang mana majoritinya adalah blogger !!!!

Menariknya kat kelab ni , tiada spam dalam setiap post blogger tersebut.. Mereka masuk post dan baca tajuk tajuk yang ada .. Jika tertarik , mereka akan klik dan baca .. haaaa.. menarik kan ?

Korang dah join ? Belum ?? rugi rugi rugi ..... jom join weh... KELAB BLOGGER BEN ASHAARI dan jangan lupaaaa undi aku kat SINI .. Terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhh ... mau g Bangi sat ..

You May Also Like

19 comments

  1. da join ..thniah BrO ben..(^^,)

    BalasPadam
  2. alaa...yg ada fb je ke leh join?kte x de fb la abg ben...cane nk join?

    BalasPadam
  3. abg ben...da 10,002 member da la...hehe...tahniah..!!!

    BalasPadam
  4. alhamdulilah.. tahniah abang ben..

    and take care too :)

    BalasPadam
  5. as salam..
    wah! tahniah!!
    mari-mari undi~

    =)

    BalasPadam
  6. aku adalah antara 10 ribu ituuu...^^

    BalasPadam
  7. antara 10,000 ribu tu.. sy adalah org yg ke brp ea?tpi yg pasti sy juga join hehehe..hidup abg besi

    BalasPadam
  8. http://www.my-shopping2u.com/2011/05/ben-ashaari-blogger-terhebat.html

    BalasPadam
  9. Brader Ben, nk tanye sikit boleh..??

    Boleh ke kita buat macam ni: Post kan link blog kita di facebook dengan tajuk yang gagah. Tetapi cerita sebenarnye x segagah tajuk yang di heboh kn. Hanya sekadar untuk menarik trafik. Boleh ke kite menarik followers dengan cara ini..??

    BalasPadam
  10. Oke, dah join. Thanks for the info and congrats :)

    BalasPadam
  11. @jay_Jamilul tak leh.. nanti pembaca marah... mereka tak percaya dah dengan entri kita nanti ..

    BalasPadam
  12. @BEN ASHAARIowh...yeke...baiklah...saya akan cube ubah...terima kasih atas nasihat yang diberi...hehe

    BalasPadam
  13. Salam ..nape sy x dpt nk follow blog ni...sedihnyer......

    BalasPadam