Nora Elena ? Buhsan , buhsan , buhsan laa...

by - Mei 31, 2011

 

Haih.. balik keje , wife dok layan cita Nora Elena .. Apasal banyak pulak drama yang ada nama Elena neh ?? huk aloh.. tetiba glamer nama nih eh.. Aku dapat anak perempuan nanti nak letak la nama tu , eLENA.. erm.. tak best tak best ... cam omputih lak .. tamo tamo.. tukar .. nak tukar nama aku sendiri la.. BEN ELENA ASHAARI .. hurm.. cam pelik lak ..

Berbalik drama Nora Elena ... haaa ...baru 2 hari aku tengok.. aku tengok pon sbb dah tak de pilihan ... nak tengok laptop , bosan dah .. maka tengok la tv sat...

Tapi bila tengok tv lak , bosan aku makin bertambah .. adoiii... apa taknya , balik balik dua orang tu tersua .. pastu wat wat terkejut ..huk alohhhh.. seluas luas kl tu , boleh terjumpa ari ni , esok dan seterusnya .. Adeh.. kasi la gempak skit..

Pastu haaa.... pastu haaa.. hehehe.. tu jer la kot aku tak berkenan.. part lain , ok kot.. diorng kata novel dia best .. hurm.. hurm.. jangan digoda weh.. aku antu novel gak ni ... Haaa... jiwa pink aku neh !! Ada jual kat mana eh ? tajuk dia sama eh ? Esok gak aku g cari kat Popular book store .... eh sat.. popular book store tu jual buku sekolah jer .. erk !

You May Also Like

44 comments

  1. hahaha ben alena ashaari? cute pe..

    guling2 gelak.. ahahahaha!

    BalasPadam
  2. tgk cita tu bila last je..sbb housemate layan cite melody..tpi cita tu pn bore jugak..hurm

    BalasPadam
  3. haha x tgk pn.. bek tgk juvana

    BalasPadam
  4. abg Ben10!
    tajuk novel tu "kasih yang suci" karya Yuyu Zulaikha! eh! Meen Zulaikha. hehe
    happy searching!
    hehe

    BalasPadam
  5. tajuk novel die.. kasih yang suci..hehe

    BalasPadam
  6. betul abg ben...novel dia mmg best ouh...try ar bce...tp novel tu dah lme dah...kasih yang suci...

    BalasPadam
  7. betul abg ben...novel dia mmg best ouh...try ar bce...tp novel tu dah lme dah...kasih yang suci...

    BalasPadam
  8. bosann apa kata tgk sinetronn indonesia je hehe :)

    BalasPadam
  9. buku die KASIH YANG SUCI ! bace buku dulu then,baru tgk NORA ELENA,baru ade feeling.anyway,buku tuuh best.! tak rugi beli pun...=)

    BalasPadam
  10. novel alaf 21, semenjak kuar tv citer ni, novel dia pun laku benar. ce try cari kat mph..

    BalasPadam
  11. tajuk novel tu Kasih Yang Suci :)

    BalasPadam
  12. tajuk dia kasih yg suci author meen zulaikha terbitan alaf 21..bestlah cerita tu..tp sy malas nk baca novel..

    BalasPadam
  13. nora elena bessshh sangat3 :) ta rugi tengok ! hihihi . i <3 seth :D

    BalasPadam
  14. nora elena best sesangat! seth tu alahaii, sweetnye! ekeke.. novel kasih yang suci, carik tau. hehe

    BalasPadam
  15. ok aper citer tu.. gua tgh sdih ni sbb dh x leh tngok dh citer tu sbb tgh amik short sem... hehehe

    BalasPadam
  16. layan jgk crita tue...best!
    tgh cri novel 'kasih yg suci' p xjmpa :(

    BalasPadam
  17. pasal nora elena la saya xdpt nk tgk national geographic, cerite pasal ular kt tv1..

    BalasPadam
  18. besh apa NORA ELENA...

    BalasPadam
  19. novel die best..tapi bile tukar jd cte biasenye tak best..lagipun novel tu lame sgt da..patut cpt2 buat cte..br gmpak..

    lg2 past rogol..cmne nk lakonkan tu?

    dah bce novel mls tgk cte pulak

    BalasPadam
  20. cerita kat tv tu tak tengok pun tapi novel dia memang best!

    BalasPadam
  21. sudah khatam novel ni lame dolu! best! tapi tak leh lawan novel ANDAI ITU TAKDIRNYA. nangis leleh2 lap kat baju.. :)

    BalasPadam
  22. Drama dia tak best sangat. sebab adegan suami-isteri tu tak ditonjolkan. adegan seth goda elena. kalau baca novel lagi feeling. huhu

    BalasPadam
  23. abg ben. cik gege try cr kat kdai buku da. tp x jmpe. sold out kot... HOHOHO~~

    BalasPadam
  24. ben elena ashaari . cool XD

    BalasPadam
  25. hu3..layan cerita ni sekali je sbb dh tau jalan cerita. ag pon pelakon die xbest.ntah sape ntah pmpuan tu..
    erm..novel tu dh lama.tp skunk da die buat ulangcatak.hrga lagi murah dr hrga asal.

    bole pi beli kat sini::
    http://mall.karangkraf.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=922

    BalasPadam
  26. kite tak baca novel tu,

    tengok kat tv je,

    seronok lah, sebab tengok dari awal kan, hehe

    BalasPadam
  27. abg ben, nora elena best la.. tp versi novel lg best.. cuba abg ben try baca dulu novel tajuk "kasih yg suci.. utk versi drama ni, dia x ikut sgt la.. nama pun adaptasi longgar..

    jom baca entri ni:

    http://fareesza.blogspot.com/2011/05/kasih-yang-suci-vs-nora-elena.html

    BalasPadam
  28. jgn risau Mr Ben...novel ni dah di ulang cetak...byk terdpt di Popular Book Store...hepi searching...

    BalasPadam
  29. btol abg ben..novel dia best..
    tapi baca novel lagi feeling dari tgk citer...
    seyes...^^,

    BalasPadam
  30. buku ini dah di ulang cetak...hepi searching...

    BalasPadam
  31. kasih yang suci..
    yang pasti..kalau lyn novel kasih yang suci lagi best dari drama tuu..:D

    BalasPadam
  32. serious antu novel ?
    man, one in a million la ;)

    BalasPadam
  33. Tengok Juvana atau Keranamu Laila lagi best.

    Eh... sedap jugak kalau anak pompaun Ben nanti dinamakan Juvana.

    - Juvana binti Ben.

    Hehe guwau jer... :-p

    BalasPadam
  34. cri jgn x cri novel tuh..sgt besh..huhu..klu x nk pnjm novel kta x tp kne sewa la..:P

    BalasPadam
  35. untuk ko ben...

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/05/aku-tak-layan-tapi-aku-suka-novel-nora.html

    BalasPadam
  36. Cite tu mmg terbaikk.. Hekk !! HAHA
    Follow dari 1st episod taw... HEHE

    Pssst ! susah woo nak jumpa laki cam si Seth Tan tu..1 dalam sejuta...Tu yg layan sambil berimaginasi tu..tak bole bla..Hehe :D

    BalasPadam
  37. nora elena?? layannn habisss lah ~~

    BalasPadam
  38. kadang2 mmg ada tk logiknya cerita melayu ni. haha

    BalasPadam
  39. uwaaaaa..akak pun dok layan citer ni...belum pkl 7 dah terconggok depan TV...pastu takleh sape2 kacau..hah3...pas maghrib sambung lagi tngk...adoyaiiii..

    BalasPadam
  40. xpenah tgk pon cte 2, dlu tgk skali mcm busan jer.. pelakon xbez la..

    BalasPadam
  41. kejam la bro ben ni.cite tu best tau. sweet je Aaron aziz tu.ngeh2..oo baru tau bro ben layan novel gak ek..ni namanya hati kiut..hihi

    BalasPadam