Dah masuk TOP 10 blog Melayu di Malaysia ..

by - Mei 28, 2011

 

Skit laaagi .. skittt je lagi ... hehehe .. dan aku rasa skang aku dah tergolong top 10 blog melayu dalam Malaysia ni... hehehe ...  Blog peribadi yang suka bersegmen dan cerita pendek pendek punya pembaca setia yang setia ..

Butktinya ? heheh ...

image

201 dalam Malaysia ... dan kalau menurut ranking di SINI , dengan rank bawah 200 , dah pasti mampu duduk di TOP 10 blog Melayu di Malaysia ni .. hehehe ...

Sasaran aku bukan nak duduk top mana mana pon.. ranking senantiasa berubah.. aku cuma nak cipta sejarah peribadi sebagai bukti blog aku pernah duduk di rank yang tinggi walaupun bersaing dgn blog blog yang jauh lebih bagus ..

Ini membuktikan jugak... korang pon boleh capai jika korang nak .. kan ? Jangan dok geleng kepala jer .. mesti ada strategi dan perancangan .. ok ?

Nak check ? g kat www.alexa.com ...

You May Also Like

27 comments

  1. smo ni amek masa utk nak capai. tp ramai blogger br tak sabar2 dan cpt putus asa. harap2 saya takkan berhenti di tgh jln dan terus menapak mencipta nama dalam dunia blog melayu setanding bro :)

    BalasPadam
  2. as salam..
    wah! tahniah!
    betul kata enche dawa. berusaha! berusaha! aja-aja fighting!

    BalasPadam
  3. semangat dan istiqamah yang pentingkan bro. Yang penting jangan jemu berusaha untuk jadi lebih baik..
    terbaik.. kami support dari belakang! :)

    BalasPadam
  4. semangat abg ben semangat! hehe

    BalasPadam
  5. hahaha...tahniah~tumpang shuke sama!!!melayu~

    BalasPadam
  6. tahniah uncle ben
    tapi nak tau jugak mana blogger kaum cina dan india tak join sini ke?

    BalasPadam
  7. Tahniah bro!!

    Rank aku jatuh balik dah.....haish..

    BalasPadam
  8. abg ben.. you are my mentor! :)

    BalasPadam
  9. hnya congrate je mmpu ckp (=.=)"

    BalasPadam
  10. tahniah ben...so far bila la cik en nk jadi cm ben ni

    BalasPadam
  11. perghh!! Bila boleh sampai tahap ni :)

    BalasPadam
  12. tahniah en.beng..saya follow dari belakang ye..haha :)

    BalasPadam
  13. tahniah abang ben! harap dapat ikut jejak langkah abang ben satu hari nanti...anyway abg ben, jemputlah singgah kat blog sy yang tak seberapa ni :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com

    BalasPadam
  14. hebat ahhh abg ben. hehehe. keep it up (: rakan blogger sentiase suport abg ben.

    BalasPadam
  15. wahhh..bang ben masuk ranking 13 siot...hehehe..go bang ben go!kalahkan 2dayblogger.com!xsuka dia.gila sex :P

    BalasPadam
  16. tahniah ben...akan sokong blog anda sampai bila2..Insya Allah

    BalasPadam
  17. curi link... http://adzriel.blogspot.com/2011/06/padatnya-jadual-siti-nurhaliza-petua.html

    BalasPadam
  18. dah top 10 sekarang ni kan

    BalasPadam