Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 30 Mei 2011

Merekalah segalanya.. Doaku buat mereka ...

 

Terimbas kembali segala saat kita mencalarkan hati mereka .. dan kini kita semakin meningkat usia dan apakah kita kembali tercalar hati dek dengan perangai anak anak kita ? Wallahualam ..

Bacalah kisah mereka ..

"kami adik beradik tinggal berjauhan dengan mama papa..saat along bersuara untuk menetap di luar Malaysia pun mama dan papa cukup terkilan..namun ini hanya sementara..sebab setiap kali raya rumah papa dan mama tetap penuh dengan anak-anaknya..dan bila along melangkah keluar dari rumah, angah dan achik juga mengikut jejak yang sama..masing-masing berjauhan dengan rumah mama dan papa demi mencari rezeki..dan mama papa redha dengan ketentuan ini.."

sambungan .. SINI

Cerita yang lain ..

Hayatilah kisah mereka ...

5 komen :

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

wah bestnya...klu tak BZ pasti saya join!
XOXO, Chempaka Sari.

umi's cup cake berkata... [Reply to comment]

Ben, umi nak minta tolong sebarkan post umi ni sebab kanak2 ni perlukan sangat bantuan..umi tau kalau ben buat entry..insyaAllah ada yang akan bantu dia..tolong sangat tengok la post umi dan gunakan lah
http://umiscupcake.blogspot.com/2011/05/marilah-kita-bantu-adik-nurzihnirah.html

cik sakura berkata... [Reply to comment]

terima kasih..ini ada sedikit tanda penghargaan dari cik sakura..

KLIK SINI

workshop girl berkata... [Reply to comment]

wahhhh bestnya tersenarai juak ya blog workshop girl di atas tu....kikikikikiki

Ct Arina berkata... [Reply to comment]

oh, saye ade d sini! dah terjah dorang ~_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI