Segmen : Doaku buat mereka ..

- SEGMEN DI TUTUP -

Alhamdulillah... satu idea timbul untuk aku buat satu segmen ringkas ni ... Yelah , semalam aku ada buat satu entri sambil baring... tak leh tidur punya pasal disebabkan kepala dok ingatkan orang tua kat rumah ..

Sat.. iklan sat .. sebelum nak teruskan baca , aku mintak korang klik SINI dulu sebagai tanda sokongan pada blog aku ni ... Terima kasih atas kesudian korang tu ..

Ok.. kita teruskan segmen kita pada hari ini .. Segmen ini mengenai kita dengan kedua orang tua kita.. Ini bukan hari Bapa.. atau hari Ibu.. sekadar hari untuk mengenangi kenakalan kita kepada kedua ibu bapa kita dan semoga ianya menjadi pengajaran buat adik adik kita yang masih punya kedua ibu bapanya ...

Jom.. tak yah buang masa lagi ... skang buat satu entri ringkas.. Segmen ni terbuka buat semua yer ...

  1. Letak header ben ashaari blog ..
  2. Tajuk : DOA KU BUAT MEREKA dan linkkan ke entri ni ..
  3. Ceritakan satu kenangan yang anda amat kesali dimana anda pernah membuatkan hati kedua ibu bapa anda tercalar hatinya kerana perbuatan anda tu ... Ini sekadar satu pengajaran dan tauladan yang patut kita kongsikan bersama memandangkan skang ni cuti sekolah dan ramai adik adik kita dok membaca blog..
  4. Tiada had... tiada paksaan .. siap.. tinggalkan link url entri korang di ruangan komen entri ni ..

Tutup... malam ni.. jam berapa ? Eh ??? tengok sambutan .. hehehe... Tqqqq....

42 ulasan:

  1. Cerpen boleh kan..hehe..(memang tak suke ikut arahan Ben saya nih..) jgn marah ben nanti saya tak klik ben, dah kurang 1 undi..hehe.

    note ; mohon maaf andai terlebih gurau..

    BalasPadam
  2. http://www.my-shopping2u.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html ni dia esemen kali ni...

    BalasPadam
  3. http://cerytara.blogspot.com/2011/05/segmen-doaku-buat-mereka.html

    join!

    BalasPadam
  4. nad dah undi abg ben untuk hari ni..Woot! You have successfully voted..:)

    nak join segmen ni...air mata dah berjurai2..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  5. tibe2 rase sedeyh engat dekat mama abah dirumah :'(

    BalasPadam
  6. salam... maafla abg ben, sy x dpt nk join sbb nanti rasa sedih mengenangkan jasa mak yg x trbalas...

    BalasPadam
  7. Emma dah join... Taip entry shingga mngalirkan airmata....

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  8. Join bro ben... kisah benar aku nih...he he

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  9. saya da nangis.....

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  10. Salam...
    AKu buat dah bro ..selamat membaca kisah benar ini .. harap jadi pengajaran kot baik buat ibu bapa mahupun kepada anak...

    http://www.hasrulhassan.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  11. pieces of me,,

    http://piecesofniaron.blogspot.com/2011/05/doa-buat-mereka.html

    BalasPadam
  12. cik sakura pun join jugak..

    http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  13. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html


    dah join :) n nak pi vote gakk...

    BalasPadam
  14. ish...segmen wat kite sebak ikut hati tamoh igt tp sy sharing kan sbb jd kan pengalaman sy ni sbg pengajaran siyes kalo kite x pk dgn waras kite akn menyesal seumur hidup..

    http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/05/segmen-doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  15. wah mesti syahdu jea nnti baca entry dorng nieh

    BalasPadam
  16. salam bang! saye join. time kasih! ^_^

    http://ctarina.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  17. datang vote bro ben....nak join ttp tengah fikir apa? bila ? dan dimana ?..huhu

    BalasPadam
  18. joined sbab hari ni cuti.

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  19. http://www.hazeleya.blogspot.com

    BalasPadam
  20. saye sudah join abang ben :)

    http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  21. da join da :)


    http://cikopie.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  22. as salam......join gakkkkk




    http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  23. salam ben..
    http://www.lydiamiza.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  24. sudah join ini segmen abang ben,:)

    http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  25. :(

    http://wydaz.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  26. http://workshopgirl86.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  27. Akak dah siap Ben. Sedeylaa pulak...

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  28. sedih la pulak lepas buat entry ni.hihi..tak pe sama2 insafi diri ek.

    http://eerashera.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  29. anis join..

    http://anismelon.blogspot.com/2011/05/segmendoa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  30. WALAUPUN SAYA TAK KENAL SAPA BEN ASHAARI NI TAPI NAK JOIN JUGAK...
    lalalalaalala


    http://www.puterikatek.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  31. http://apisz999.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    1st time join segmen brader ben..

    BalasPadam
  32. harap segmen ni tak tutup lagi.. Boleh pulak tertido tadi. Hahak

    http://www.akidazami.com/2011/05/segmen-doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  33. join jugak walaupun mak abah dah takde...

    http://www.massaari.com/2011/05/doaku-buat-mak-dan-abah.html

    BalasPadam
  34. Ayu join gak

    http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    sori abg ben en3 cam terlebih panjang jer

    BalasPadam
  35. pok beng ceq dah joint dah..pok beng jagn manyeh dah la yer..eheheheheheh
    http://kahirarazlan.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  36. http://hiduptaklabosansgt.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  37. Salam kunjungan, maafla tak dapat nk cerita cuma dapat share yg ni jer... http://sun3tpini.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  38. da join... (^^,)

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

    BalasPadam
  39. join jugak la...

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI