Isnin, 30 Mei 2011

Segmen : Doaku buat mereka ..

- SEGMEN DI TUTUP -

Alhamdulillah... satu idea timbul untuk aku buat satu segmen ringkas ni ... Yelah , semalam aku ada buat satu entri sambil baring... tak leh tidur punya pasal disebabkan kepala dok ingatkan orang tua kat rumah ..

Sat.. iklan sat .. sebelum nak teruskan baca , aku mintak korang klik SINI dulu sebagai tanda sokongan pada blog aku ni ... Terima kasih atas kesudian korang tu ..

Ok.. kita teruskan segmen kita pada hari ini .. Segmen ini mengenai kita dengan kedua orang tua kita.. Ini bukan hari Bapa.. atau hari Ibu.. sekadar hari untuk mengenangi kenakalan kita kepada kedua ibu bapa kita dan semoga ianya menjadi pengajaran buat adik adik kita yang masih punya kedua ibu bapanya ...

Jom.. tak yah buang masa lagi ... skang buat satu entri ringkas.. Segmen ni terbuka buat semua yer ...

  1. Letak header ben ashaari blog ..
  2. Tajuk : DOA KU BUAT MEREKA dan linkkan ke entri ni ..
  3. Ceritakan satu kenangan yang anda amat kesali dimana anda pernah membuatkan hati kedua ibu bapa anda tercalar hatinya kerana perbuatan anda tu ... Ini sekadar satu pengajaran dan tauladan yang patut kita kongsikan bersama memandangkan skang ni cuti sekolah dan ramai adik adik kita dok membaca blog..
  4. Tiada had... tiada paksaan .. siap.. tinggalkan link url entri korang di ruangan komen entri ni ..

Tutup... malam ni.. jam berapa ? Eh ??? tengok sambutan .. hehehe... Tqqqq....

42 komen :

shopping2u berkata... [Reply to comment]

i'm coming jap agi

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Cerpen boleh kan..hehe..(memang tak suke ikut arahan Ben saya nih..) jgn marah ben nanti saya tak klik ben, dah kurang 1 undi..hehe.

note ; mohon maaf andai terlebih gurau..

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html ni dia esemen kali ni...

Clara berkata... [Reply to comment]

http://cerytara.blogspot.com/2011/05/segmen-doaku-buat-mereka.html

join!

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

nad dah undi abg ben untuk hari ni..Woot! You have successfully voted..:)

nak join segmen ni...air mata dah berjurai2..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

yqnq ellyana berkata... [Reply to comment]

tibe2 rase sedeyh engat dekat mama abah dirumah :'(

Santri Nurul Iman berkata... [Reply to comment]

salam... maafla abg ben, sy x dpt nk join sbb nanti rasa sedih mengenangkan jasa mak yg x trbalas...

CiK EmMa berkata... [Reply to comment]

Emma dah join... Taip entry shingga mngalirkan airmata....

http://cik-emma.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Join bro ben... kisah benar aku nih...he he

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

saya da nangis.....

http://www.sunahsukasakura.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Hackers berkata... [Reply to comment]

malu nak cerita...

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam...
AKu buat dah bro ..selamat membaca kisah benar ini .. harap jadi pengajaran kot baik buat ibu bapa mahupun kepada anak...

http://www.hasrulhassan.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

ELENA berkata... [Reply to comment]

pieces of me,,

http://piecesofniaron.blogspot.com/2011/05/doa-buat-mereka.html

Mohd Zakwan berkata... [Reply to comment]

Dah siap entri...

http://smileasuwant.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

cik sakura berkata... [Reply to comment]

cik sakura pun join jugak..

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html


dah join :) n nak pi vote gakk...

Jiejah Gorjes berkata... [Reply to comment]

ish...segmen wat kite sebak ikut hati tamoh igt tp sy sharing kan sbb jd kan pengalaman sy ni sbg pengajaran siyes kalo kite x pk dgn waras kite akn menyesal seumur hidup..

http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/05/segmen-doaku-buat-mereka.html

shafinaz (: berkata... [Reply to comment]

wah mesti syahdu jea nnti baca entry dorng nieh

Ct Arina berkata... [Reply to comment]

salam bang! saye join. time kasih! ^_^

http://ctarina.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-doa-ku-buat-mereka.html

harrazdani berkata... [Reply to comment]

datang vote bro ben....nak join ttp tengah fikir apa? bila ? dan dimana ?..huhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

joined sbab hari ni cuti.

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Leya berkata... [Reply to comment]

http://www.hazeleya.blogspot.com

''bidadariSIDIA'' berkata... [Reply to comment]

saye sudah join abang ben :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

sofea berkata... [Reply to comment]

da join da :)


http://cikopie.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

ani berkata... [Reply to comment]

as salam......join gakkkkk




http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

salam ben..
http://www.lydiamiza.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

''bidadariSIDIA'' berkata... [Reply to comment]

sudah join ini segmen abang ben,:)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Wahida berkata... [Reply to comment]

:(

http://wydaz.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

workshop girl berkata... [Reply to comment]

http://workshopgirl86.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

Aziela berkata... [Reply to comment]

Akak dah siap Ben. Sedeylaa pulak...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

sedih la pulak lepas buat entry ni.hihi..tak pe sama2 insafi diri ek.

http://eerashera.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

anismelon berkata... [Reply to comment]

anis join..

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/segmendoa-ku-buat-mereka.html

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

WALAUPUN SAYA TAK KENAL SAPA BEN ASHAARI NI TAPI NAK JOIN JUGAK...
lalalalaalala


http://www.puterikatek.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

alhafiz.ahmad berkata... [Reply to comment]

http://apisz999.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

1st time join segmen brader ben..

Akid azami berkata... [Reply to comment]

harap segmen ni tak tutup lagi.. Boleh pulak tertido tadi. Hahak

http://www.akidazami.com/2011/05/segmen-doaku-buat-mereka.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

join jugak walaupun mak abah dah takde...

http://www.massaari.com/2011/05/doaku-buat-mak-dan-abah.html

HaFizaH aYu berkata... [Reply to comment]

Ayu join gak

http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

sori abg ben en3 cam terlebih panjang jer

Kyra berkata... [Reply to comment]

pok beng ceq dah joint dah..pok beng jagn manyeh dah la yer..eheheheheheh
http://kahirarazlan.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-doaku-buat-mereka.html

UMRAH HAIQAL berkata... [Reply to comment]

http://hiduptaklabosansgt.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

Santri Nurul Iman berkata... [Reply to comment]

Salam kunjungan, maafla tak dapat nk cerita cuma dapat share yg ni jer... http://sun3tpini.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... [Reply to comment]

da join... (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

::Mastura Zakaria:: berkata... [Reply to comment]

join jugak la...

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/doaku-buat-mereka.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI