Fasa 6 ...

by - November 08, 2010

 

Amacam ? Best ? Hehe.. Kalau best bagus la ... teruskan lagi .. mula mula mmg kena kerja keras skit .. Nanti dah , ok baru leh rileks skit.. bila ok tu tak pasti la bila kan .. hehe.. ikut nasib masing masing ..

Ok.. tak yah buang masa .. jom kita redah geng geng di FASA 6 ni :

  1. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)
  2. ChemSO
  3. man yusoef
  4. Ben Safwan
  5. Bella ♥
  6. CCR Editor

Hehe..skit je kan .. tak pe.. malas nak tunggu petang .. buat skit skit.. nak blogwalking pon senang je ..  OK .. tunggu apa lagi ? hehe..

You May Also Like

14 comments

  1. ni geng suai kenal 2 ke abg ben?

    BalasPadam
  2. yesszaaa, terus kan lagi abg ben! smpai fasa ke 300 pon xpe,,,ahaha

    Suai Kenal Blogger, Anda berminat?

    BalasPadam
  3. tak jemu2 aku nak jenguk BA. blog BA dah jadi stesen transit aku unk ke blog2 lain. hehe... tq BA!

    entri terbaru:
    yahoo tuhan yahudi?

    BalasPadam
  4. adeh!! nama weols bila lak? mihahahaha

    BalasPadam
  5. huhu.... semua fasa dh selesai... hehhehehe... hope semua saling bertukar link ya... supaya tak ada yang bosan untuk follow korang... kalau sebelah pihak ja yang follow n satu lagi tak... ssh la kan.. hhihihi.. tq en ben...

    BalasPadam
  6. cepat giler update..hehe..fasa 5 pon lom sempat singgah... =)

    BalasPadam
  7. okeh,, yg lain sume dah terjah... tggal yg ni je

    BalasPadam
  8. Terima kasih En BA...walaupun ini first time editor bw blog ni, tapi da tersenarai dalam geng suai kenal fasa 6..Ucapan dari editor:teruskan menCintai follower.

    BalasPadam